ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 Μαρτίου 2018!!!Το Δελτίο Τύπου του ΓΕΕΘΑ!!!ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ!!!ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ!!!''ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ'' ΜΕΣΩ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 Μαρτίου 2018!!!Το Δελτίο Τύπου του ΓΕΕΘΑ!!!ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ!!!ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ!!!''ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ'' ΜΕΣΩ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ!!![ΒΙΝΤΕΟ]


Τα «έκαναν πάνω» τους οι Τούρκοι:Καμία παραβίαση και σήμερα.Σκέπασαν το Καστελόριζο..

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

τα ελληνικά αεροσκάφη.Έβλεπαν την παθητικότητά μας και το έπαιζαν τσαμπουκάδες.Τώρα «λούφαξαν» .Έχει καιρό να συμβεί αυτό!!!Αυτό θέλει ο Τούρκος!

Πλήρως αιφνιδιασμένη η Άγκυρα από την ελληνική αντίδραση και παρουσία στο Α.Αιγαίο με μαχητικά αεροσκάφη να «σκεπάζουν» και την περιοχή που οι Τούρκοι πραγματοποίησαν την άσκησή SAR στο Καστελόριζο για την οποία το pronews.gr είχε ενημερώσει απο το πρωί.

Έτσι και για πρώτη φορά μετά από πολλές εβδομάδες διέκοψε το όργιο των παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) του προηγούμενου διαστήματος.

Ακόμη και τα τουρκικά μαχητικά, 6 στον αριθμό, σε δύο σχηματισμούς που εμφανίστηκαν στο Αιγαίο δεν προχώρησαν σε παραβιάσεις του ΕΕΧ συμμορφούμενα πλήρως με την ελληνική ΝΟΤΑΜ.Το μοναδικό εναέριο μέσο που προχώρησε σε παραβιάσεις του ΕΕΧ ήταν ένα ελικόπτερο του τουρκικού Ναυτικού το οποίο συμμετείχε στην άσκηση SAR δυτικά του Καστελόριζου το οποίο αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε από τα μαχητικά readiness της ΠΑ.Πιο ειδικά και όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ ένα τουρκικό ελικόπτερο πραγματοποίησε 7 παραβιάσεις του ΕΕΧ ενώ συνολικά μαζί με τα 6 F-16 πραγματοποιήθηκαν και 6 παραβάσεις του FIR Αθηνών, δηλαδή τα τουρκικά εναέρια μέσα σε υπέβαλλαν σχέδιο πτήσης στις ελληνικές αρχές.Το Δελτίο Τύπου του ΓΕΕΘΑΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 7η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2 F-16 & 4 F-16)ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 & 1 Ε/Π)ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 7 (όλες από το Ε/Π)ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟΤα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.