Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ!!!ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!400 ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΧΘΕΣ!!!ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!




 ΒΟΜΒΑ!!!ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ!!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!400 ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΧΘΕΣ!!!ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!








Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε πως περίπου 400 αντιβαλλιστικοί πύραυλοι θα τοποθετηθούν κοντά στα σύνορα της χώρας, στο πλαίσιο της στρατιωτικής συσσώρευσης των ΗΠΑ, ενώ η Δύση κατηγορεί τη Μόσχα για κούρσα εξοπλισμών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι δήλωσε πως γίνεται μια προσπάθεια μεγάλης κλίμακας ώστε να περικυκλώσουν τη Ρωσία με αντιπυραυλική ασπίδα και ενώ οι αντιπυραυλικές περιοχές έχουν ήδη εδραιωθεί στο αμερικανικό έδαφος στην Καλιφόρνια και στην Αλάσκα… η Ουάσινγκτον έχει μακρά επεκτείνει την αντιπυραυλική ασπίδα της στην Ευρώπη, αφού το 2016, στη Ρουμανία τέθηκε σε λειτουργία ένα κέντρο βαλλιστικής άμυνας ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέρυσι, οι ΗΠΑ, για πρώτη φορά, ανέπτυξαν τους βομβαρδιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Patriot στις Βαλτικές χώρες για να τις χρησιμοποιήσουν σε μεγάλης κλίμακας πολεμικά παιχνίδια του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία.

Τον Ιούλιο, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Mike Pence ανέφερε ότι οι ΗΠΑ σκέφτονταν να αναπτύξουν τα συστήματα Patriot & στην Εσθονία.

Η Πολωνία πρόσφατα εξασφάλισε συμφωνία όπλων ύψους 10,5 δισ. Δολαρίων με την Ουάσιγκτον για την αγορά 208 πυραύλων Patriot εκτός από 16 εκτοξευτήρες και τέσσερα ραντάρ.

«Οι αντιπυραυλικοί αμυντικοί χώροι στην Ιαπωνία και στη Νότια Κορέα θα ενταχθούν σε αυτόν τον κύκλο [κατά της Ρωσίας]», υποστηρίζει ο Fomin, σημειώνοντας ότι «συνολικά, περίπου 400 αντιβαλλιστικοί πυραύλοι θα αναπτυχθούν, μειώνοντας σημαντικά τις δυνατότητες του πυρηνικού αποτρεπτικού παράγοντα της Ρωσίας».

Το Τόκιο ενέκρινε πρόσφατα την εγκατάσταση των συστημάτων Lockheed Martin Aegis Ashore στην επικράτειά του για να προστατευθεί του από πιθανές «αιφνιδιαστικές επιθέσεις», ενώ η Σεούλ έχει ήδη εγκαταστήσει το αμερικανικό σύστημα.

Η Μόσχα επανειλημμένα προσπάθησε να εκφράσει τις ανησυχίες της  στην Ουάσινγκτον, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με αδιαφορία από τους Αμερικανούς ομολόγους της, σύμφωνα με αξιωματούχους .

Σήμερα πάντως ο Πρόεδρος Πούτιν έκανε λόγο για πέντε  Αμερικανικά Πολεμικά που ειναι κοντά στα θαλάσσια σύνορα στη Μαύρη Θάλασσα

Putin: US deployed 5 cruisers, 30 destroyers near Russian borders as part of missile defense system…The US Navy has five cruisers and 30 destroyers near the Russian border for anti-missile defense, Russian President Vladimir Putin has said. These are in addition to systems stationed in neighboring states, the president added.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...