Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!''ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ"!!!3 ΒΙΝΤΕΟ!!!



ΜΗΝΥΜΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!''ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ"!!!3 ΒΙΝΤΕΟ!!!





 


 
Ο Πούτιν προειδοποίησε τη Δύση: μια πυρηνική επίθεση κατά συμμάχου μας θα εκληφθεί ως εναντίον μας και θα απαντήσουμε με άμεσα αντίποινα. Ποιός είναι ο σύμμαχος που απειλείται; Διαθέτουμε ασυναγώνιστα επιθετικά πυρηνικά όπλα……



‘Listen to us now’: Putin unveils new Russian nuclear arsenal



H Ρωσία διαθέτει σήμερα μια ολόκληρη σειρά από επιθετικά πυρηνικά όπλα «ικανά να διεμβολίσουν οποιοδήποτε σύστημα άμυνας» και «που κανένας άλλος στρατός όπως ο δικός μας δεν κατέχει όμοιά του» τόνισε ο Πούτιν στη σημερινή ομιλία του στην Ομοσπονδιοακή Βουλή.



Περιγράφοντας τη Ρωσία ως περιβαλλόμενη από αμυντικά και επιθετικά συστήματα των ΗΠΑ απείλησε: «κανείς δεν ήθελε να μας ακούσει.Ακούστε μας τώρα.» Προειδοποίησε ότι μια επίθεση πυρηνική κατά ενός συμμάχου της Μόσχας θα θεωρηθεί ως μια επίθεση κατά της Ρωσίας και θα επιφέρει άμεσα αντίποινα. Ο Vladimir Putin περιέγραψε όπλα μαζικής καταστροφής  «υπερηχητικά », και «υπερσοφιστικέ» ως και υποβρύχια drones. 



+++


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...