Ticker

10/recent/ticker-posts

25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!!!Γιορτάζει η Παναγιά Γιορτάζει και η Πατρίδα!!!



25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!!!Γιορτάζει η Παναγιά Γιορτάζει και η Πατρίδα!!!










Με όπλο λοιπόν την Πίστη στη Θρησκεία, την Αγάπη στην Πατρίδα και την Ελευθερία, οι πρόγονοί μας, αποδύθηκαν στην άνιση μάχη της Εθνεγερσίας πριν από 197 ολόκληρα χρόνια.

Τις αξίες «Πίστη» καί «Πατρίδα» ο Έλληνας, για να τις φέρει πιο κοντά του και να τις νιώθει κάθε στιγμή, τις συμβόλισε με την Σημαία, το Σύμβολο του Έθνους!

Η Σημαία μας περικλείει στις πτυχές της, τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της Ελληνικής ψυχής, εκφράζει την Εθνική μας ενότητα, την Θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία, εμπνέει και μεταμορφώνει τούς πολεμιστές σε Ήρωες και μας ωθεί μπροστά, μόνο σε νικηφόρες μάχες.

Σήμερα βέβαια με τα διεθνιστικά κηρύγματα και τα συνθήματα της ισότητας δήθεν των λαών κατέπεσε σε πολλούς ο ενθουσιασμός και το ιδανικό της Πατρίδος και η τιμή προς το Σύμβολο του Έθνους μας!
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...