Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ!!!Έκτακτο δελτίο ΣΟΒΑΡΗΣ επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ!!!ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ της Κυριακής (25/03) Νέο κύμα ΣΦΟΔΡΗΣ κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ!!!
Έκτακτο δελτίο ΣΟΒΑΡΗΣ επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ!!!ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ της Κυριακής (25/03) Νέο κύμα ΣΦΟΔΡΗΣ κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



 



 
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
– ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής (25/03), σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Αλλάζει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής από τα δυτικά, όπου θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται απο χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους.
Πιο αναλυτικά σήμερα Κυριακή (25-03-2018) θα επηρεαστούν:
Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.
Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 με 700 μέτρα.
Τη Δευτέρα (26-03-2018)
Μέχρι το πρωί η δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Κατά διάστημα το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Θράκη και πιθανόν η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.
Μέχρ το βράδυ η ανατολική Μακεδονία
Το βράδυ και μέχρι νωρίς το πρωί της Τρίτης (27/03) τα νησιά του ανατολικού και πιθανόν του βορείου Αιγαίου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Loading...
loading...