ΝΕΜΕΣΙΣ!!!ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ!!!ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ την 25η Μαρτίου ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ!!!Εδώ κι ένα 24ωρο όλες οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ δυνάμεις κινητοποιούνται άμεσα σε έκτακτες καταστάσεις κρίσεως βρίσκονται σε φάση εγρήγορσης!!!Greek Armed Forces | Message To Turkey, Skopje,Albania | By Nemesis!!![ΒΙΝΤΕΟ]

ΝΕΜΕΣΙΣ!!!ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ!!!ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ την 25η Μαρτίου ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ!!!Εδώ κι ένα 24ωρο όλες οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ δυνάμεις κινητοποιούνται άμεσα σε έκτακτες καταστάσεις κρίσεως βρίσκονται σε φάση εγρήγορσης!!!
Greek Armed Forces | Message To Turkey, Skopje,Albania | By Nemesis!!![ΒΙΝΤΕΟ]
Σε κατάσταση επιφυλακής θα εορτάσουν την 25η Μαρτίου οι Ένοπλες Δυνάμεις. Εδώ κι ένα 24ωρο, όλες οι δυνάμεις που κινητοποιούνται άμεσα σε έκτακτες καταστάσεις κρίσεως βρίσκονται σε φάση εγρήγορσης.
Προσωπικό των ΕΔ έχει κινητοποιηθεί στον Στρατό Ξηράς, πλοία του ΠΝ είναι “εκεί που πρέπει” κι άλλα είναι έτοιμα να αποπλεύσουν “για όπου χρειαστεί” και στην ΠΑ ένας σημαντικός αριθμός αεροσκαφών είναι έτοιμα για απογείωση ανά πάσα ώρα και στιγμή του 24ωρου.

Δεν χρειάζονται συγκεκριμένες πληροφορίες, για να γίνει κατανοητό ότι με τόσα σενάρια και πληροφορίες που διακινούνται τα τελευταία 24ωρα, είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η αυξημένη κινητικότητα στις ΕΔ. Ειδικά σε “επίλεκτες μονάδες”.
Οι Τούρκοι έχουν προγραμματίσει μια άσκηση στο κεντρικό Αιγαίο ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Υπάρχει ένας προβληματισμός για το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν κάποια πρόκληση για τη δημιουργία εντυπώσεων με στόχο να “τσιγκλίσουν” την ελληνική κοινή γνώμη που ήδη υπέστη ένα σοκ με τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο.
Μεγαλύτερος πονοκέφαλος όμως είναι η άσκηση έρευνας διάσωσης που έχουν προγραμματίσει για τις 27 Μαρτίου οι Τούρκοι στο Καστελόριζο. Κάποιες πληροφορίες για το σενάριο της άσκησης προβληματίζουν. Αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα σενάρια προβλέπει πτώση αεροσκάφους στο έδαφος του νησιού! Αν αυτό ισχύει, δείχνει πως οι Τούρκοι ίσως να προσπαθήσουν κάτι πολύ κοντά στο νησί.
Ο στόχος όλης της στρατιωτικής κινητοποίησης είναι να μην υπάρξει αιφνιδιασμός αλλά και να σταλεί άμεσα το μήνυμα της αποτροπής. Είναι το μοναδικό μήνυμα που καταλαβαίνει η Άγκυρα.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.