ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΡΑ!!!Κάποιοι που Ηγούνται της Πολιτικής Ηγεσίας του Στρατεύματος μπορεί να «διαβεβαίωσαν»......Αλλά ετούτοι εδώ Ορκίστηκαν ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ....''ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕΣ''....ΔΙΑΤΑΓΕΣ να Φυλάξουν την Πατρίδα ενώπιον Θεού και Ανθρώπων!!!2 ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!



ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΡΑ!!!Κάποιοι που Ηγούνται  της Πολιτικής Ηγεσίας του Στρατεύματος μπορεί να «διαβεβαίωσαν»......Αλλά ετούτοι εδώ Ορκίστηκαν ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ....''ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΕΣ''....ΔΙΑΤΑΓΕΣ να Φυλάξουν την Πατρίδα ενώπιον Θεού και Ανθρώπων!!!2 ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ TΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!









Κάποιοι που Ηγούνται  της Πολιτικής Ηγεσίας του Στρατεύματος μπορεί να «διαβεβαίωσαν» σήμερα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας  και των Πολιτικών Αρχών (μες στη καλά χαρά ) …Αλλά ετούτοι εδώ Ορκίστηκαν!



Ορκίστηκαν να Φυλάξουν την Πατρίδα ενώπιον Θεού και Ανθρώπων  και με τις Ευλογίες των Λειτουργών της Εκκλησίας μας …Δεν είναι γνωστοί ,δεν είναι επώνυμοι ,ούτε και έχουν αξιοπρεπή ζωή όπως δικαιούνται άπαντες  οι Πολιτικοί που έχουν  δήθεν και την «ευθύνη» !



Αλλά αυτοί θα ζούνε όμως αιώνια στις Καρδιές των Ελλήνων και θα τους μνημονεύουν …Θα περπατούν σαν του Δροσουλίτες το Χάραμα και θα  κάνουν τον κάθε Πατριώτη να σταυροκοπιέται σαν τους ανταμώσει πηγαίνοντας στο Χωράφι του ..



  Αλλά και άκόμα ΄σαν θα φύγουν Οριστικά από τη ζωή ,οι δικοί τους άνθρωποι τους αποχαιρετούν με Τραγούδια και τους  εύχονται καλήν Αντάμωση…Γιατί αυτοί εδώ είναι  οι Έλληνες Πατριώτες, που τρώνε Μαύρο ψωμί με ξύδι και λάδι Ελιάς …



 Βετεράνοςπηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.