Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]




ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]










Τη διαδικασία απομάκρυνσης από το κέντρο των Σκοπίων αγαλμάτων που είχαν τοποθετηθεί επί πρωθυπουργίας Νίκολα Γκρούεφσκι, στο πλαίσιο ενός σχεδίου αλυτρωτισμού που υλοποιούσε, έθεσε σε ισχύ η κυβέρνηση Ζάεφ σε συνεργασία με τη νέα δημοτική αρχή.



Έτσι, στις 03.00 τα ξημερώματα γερανοί του δήμου κατέβασαν από την είσοδο του κτηρίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου και μετέφεραν στον χώρο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου το άγαλμα του Άντον Γιάνεφ ή «Κιόσετο», όπως ήταν γνωστός, στελέχους του VMRO τον 19o αιώνα.



Το άγαλμα είχε τοποθετηθεί εκεί στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος «Σκόπια 2014», που υλοποιούσε η απελθούσα κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι.



Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα με απόφαση της κυβέρνησης Ζάεφ αποσύρθηκαν και οι πινακίδες του αεροδρομίου, το οποίο από «Μέγας Αλέξανδρος» μετονομάστηκε σε «Διεθνές Αεροδρόμιο των Σκοπίων», αλλά και του μεγάλου αυτοκινητοδρόμου, ο οποίος μετονομάστηκε από «Μεγάλου Αλεξάνδρου» σε «Δρόμο Φιλίας».πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...