ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ!!!ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!!!''† Ο Μέγας Αλέξανδρος θα ηγηθεί των πνευματικών δυνάμεων, που θα μπουν στην Κωνσταντινούπολη †''!!!ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ αλλά θα προηγηθούν οι πνευματικές δυνάμεις ΜΕ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΝΗΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.....ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ!!!ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!!!''† Ο Μέγας Αλέξανδρος θα ηγηθεί των πνευματικών δυνάμεων, που θα μπουν στην Κωνσταντινούπολη †''!!!ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΙΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
αλλά θα προηγηθούν οι πνευματικές δυνάμεις ΜΕ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΝΗΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.....ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


 
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ: «Ο Μέγας Αλέξανδρος θα ηγηθεί των πνευματικών δυνάμεων, που θα μπουν στην Πόλη..» Διονύσης Μακρής: "Έχουμε τον Μέγα Αλέξανδρο εκεί ως σήμα της εκπομπής, του Στρατάρχη, για τον οποίο ακούσατε προχθές και από το στόμα του Γέροντα ασκητή, ότι θα ηγηθεί των πνευματικών δυνάμεων, που θα μπουν στην Πόλη! Στην Πόλη θα μπουν ο Ελληνικός Στρατός, αλλά θα προηγηθούν οι πνευματικές δυνάμεις, για να καθαρίσουν την Πόλη από τα ταγκαλάκια(δαίμονες). Αυτά μας είπε ο παππούλης(Γέροντας ἀσκητὴς τῶν Ἀγράφων), τον οποίο είδαμε πριν λίγες ημέρες"! Απόσπασμα από την εκπομπή του ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ "ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ (δια)ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ" στο κανάλι της ΟΔΥΣΣΕΙΑ tv. Πηγή αναδημοσίευσης: Stilos Orthodoxias


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.