Ticker

10/recent/ticker-posts

ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ;;;ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Ο Άγιος Παΐσιος;;;«Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε τα χρήματα θα καταργηθούν»!!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!!!ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!!!Όποιος δεν θα έχη κάρτα δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζει!!![ΒΙΝΤΕΟ]Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος!!!ΨΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ;;;ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Ο Άγιος Παΐσιος;;;«Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε τα χρήματα θα καταργηθούν»!!!ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ!!!ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!!!
Όποιος δεν θα έχη κάρτα δεν θα μπορεί ούτε να πουλάει ούτε να αγοράζει!!![ΒΙΝΤΕΟ]
Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματος!!!

Ύπουλος τρόπος εισαγωγής του σφραγίσματοςΣιγά-σιγά, μετά την κάρτα και την ταυτότητα, δηλαδή το «φακέλωμα»,θα προχωρήσουν πονηρά στο σφράγισμα. Με διάφορα πονηρά μέσα θα κάνουν εκβιασμούς,για να δέχονται οι άνθρωποι το σφράγισμα στο μέτωπο ή στο χέρι. Θα στριμώξουν τα πράγματα και θα πούν:

«Μόνο με τις κάρτες θα κινήσθε·τα χρήματα θα καταργηθούν». Θα δίνη κανείς την κάρτα στο κατάστημα και θα ψωνίζη,και ο καταστηματάρχης θα παίρνη τα χρήματα από την Τράπεζα. Όποιος δεν θα έχη κάρτα,δεν θα μπορή ούτε να πουλάη ούτε να αγοράζη. Από το άλλο μέρος θα αρχίσουν να διαφημίζουν «τό τέλειο σύστημα»,το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ με το 666 στο χέρι ή στο μέτωπο,που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά. Συγχρόνως στην τηλεόραση θα δείχνουν ότι ο τάδε πήρε την κάρτα του τάδε και του πήρε τα χρήματα από την Τράπεζα και θα λένε συνέχεια:«Πιό σίγουρο είναι το σφράγισμα με ακτίνες λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο, γιατί μόνον ο κάτοχος ξέρει το νούμερό του.Το σφράγισμα είναι το τελειότερο σύστημα. Ούτε το κεφάλι μπορεί να πάρη ο άλλος ούτε το χέρι ούτε το σφράγισμα το βλέπει».

Γι ̓ αυτό αφήνουν τώρα τους ληστές,τους κακοποιούς,να οργώνουν. Δεκαπέντε Κελλιά λήστεψαν εκεί γύρω στις Καρυές. Έναν τον σκότωσαν,για να τον ληστέψουν. Έτσι θα βρη τότε ευκαιρία ο καθένας να καταπατήση και να πάρη ό,τι θέλει. Ας πούμε,αν θέλη να καταπατήση ένα χωράφι,θα πη ότι ήταν δήθεν του παππού του ή ότι το είχε νοικιάσει κάποτε για βοσκοτόπι, οπότε άντε να βρής άκρη. Θα πούν μετά οι αρμόδιοι:«Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε· ο έλεγχος μόνο με το κομπιούτερ  μπορεί  να γίνη»,και  θα προχωρήσουν στο σφράγισμα. Θα χτυπάη μετά το κομπιούτερ,θα βλέπη αν είσαι σφραγισμένος,για να σε εξυπηρετήση ή όχι.Τα τριάμισι χρόνια θα είναι δύσκολα και θα την πληρώσουν μερικοί που δεν θα συμφωνήσουνμε αυτό το σύστημα. Γι' αυτούς όλο και κάποια αιτία θα βρίσκουν και θα τους κλείνουν στην φυλακή. Μετά έναν χρόνο θα τους πηγαίνουν σε άλλη πόλη για ανακρίσεις,για να περάσουν από άλλο δικαστήριο· από την μια πόλη στην άλλη. Ύστερα θα πούν: «Μάς συγχωρής, είσαι αθώος. Αν ήσουν σφραγισμένος,θα το ελέγχαμε σε ένα λεπτό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τον έλεγχο».–Γέροντα,θα μπορούν να επιβάλουν με την βία το σφράγισμα;

–Μέχρι εκεί η... ευγένειά τους δεν θα φθάση! Θα είναι ευγενείς, γιατί θα είναι... Ευρωπαίοι. Θα δείξουν ανωτερότητα. Δεν θα βασανίζουν τους ανθρώπους, αλλά δεν θα μπορή να ζήση ο άνθρωπος,αν δεν έχη το σφράγισμα.Θα λένε: «Χωρίς το σφράγισμα ταλαιπωρείσθε! Αν το δεχόσασταν,δεν θα δυσκολευόσασταν». Ούτε χρυσά νομίσματα ούτε δολλάρια,αν έχη,θα μπορή να τα χρησιμοποιή. Γι' αυτό,αν φροντίση κανείς να ζη απότώρα απλά, λιτά,θα μπορή να ζήση εκείνα τα χρόνια. Να έχη κανένα χωραφάκι,για να μπορή να καλλιεργήση λίγο σιτάρι, πατάτες. Να βάλη λίγα ελαιόδενδρα,και τότε με κανένα ζώο, καμμιά κατσίκα, λίγες κόττες θα μπορή να αντιμετωπίση τις ανάγκες της οικογενείας του. Γιατί και προμήθειες να κάνης,δεν ωφελεί πολύ, αφού και τα τρόφιμα δεν κρατούν· χαλούν γρήγορα.  Φυσικά,το στρίμωγμα θα διαρκέση λίγο, τρία-τριάμισι χρόνια. Θα συντομευθούν οι ημέρες για τους εκλεκτούς. Δεν θα καταλάβουν πότε θα περάσουν. Ο Θεός δεν θα αφήση αβοήθητο τον άνθρωπο.

Από το βιβλίο: «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ 2».ΕΚΔΟΣΗ ΙΕΡΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1999
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...