Ticker

10/recent/ticker-posts

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ!!!Κύμα ΠΟΛΙΚΟΥ ψύχους ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!!Στα ΛΕΥΚΑ Μακεδονία Θράκη ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΟΙ βορειοελλαδίτες θα βιώσουν τον πραγματικό χειμώνα!!!ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ!!!







ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ!!!Κύμα ΠΟΛΙΚΟΥ ψύχους ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!!Στα ΛΕΥΚΑ Μακεδονία  Θράκη ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!ΟΙ βορειοελλαδίτες θα βιώσουν τον πραγματικό χειμώνα!!!ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ!!!








Πολύ ισχυρή χιονόπτωση αναμένεται αύριο Δευτέρα σε μεγάλο μέρος της χώρας και ειδικά στην Μακεδονία και τη Θράκη, όπου ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προβλέπει πως οι περισσότερες περιοχές θα ντυθούν στα λευκά, ενώ ισχυρή είναι η πιθανότητα χιονόπτωσης ακόμα και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
«Μετά από έναν πολύ ήπιο χειμώνα φαίνεται ότι οι βορειοελλαδίτες θα βιώσουν τον πραγματικό χειμώνα. Και μάλιστα η διάταξη των βαρομετρικών Συστημάτων είναι τέτοια όπου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χιονίσει σε πολύ χαμηλά υψόμετρα ακόμα και στην πόλη της Θεσσαλονίκης», αναφέρει ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του την Κυριακή στο facebook.
Αναλυτικά, ο Γιάννης Καλλιάνος προβλέπει πως «αύριο θα χιονίσει στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης. Μετά τα μεσάνυχτα της σημερινής ημέρας η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι απότομη και θα προέλθει από την εισβολή των πολύ ψυχρών αερίων μαζών οι οποίες θα πλήξουν τις επόμενες μέρες σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη. Από αργά το βράδυ της Κυριακής ήδη θα χιονίζει στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και στα βορειότερα γεωγραφικά τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας που «βλέπουν» προς τη Βουλγαρία. Πολύ γρήγορα όμως, και προς το ξημέρωμα της Δευτέρας, τα φαινόμενα των σφοδρών κατά περιόδους χιονοπτώσεων θα έχουν την τάση να επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης».
«Σε πολλές περιπτώσεις ίσως επηρεάζονται και παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ σε άλλα τμήματα, στα παραθαλάσσια θα εκδηλώνεται χιονόνερο ή βροχή αλλά σε πολύ χαμηλά υψόμετρα πάνω από τα 100-150 μέτρα τα φαινόμενα αυτά θα μετατρέπονται σε πολύ πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις», συμπληρώνει ο ίδιος την πρόβλεψή του.
Μάλιστα απευθύνει προειδοποίηση για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν στις περιοχές αυτές της Βόρειας Ελλάδας πως θα χρειαστούν οπωσδήποτε αντιολισθητικές αλυσίδες.
 protothema

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...