ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!Η Alpha Bank υπέγραψε συμφωνία με το Εθνικό Ταμείο ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ Μακροπρόθεσμα Δάνεια σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για ξεκίνημα Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης!!!ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!Η Alpha Bank υπέγραψε συμφωνία με το Εθνικό Ταμείο ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ Μακροπρόθεσμα Δάνεια σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για ξεκίνημα
Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης!!!


Η Alpha Bank, συνεπής στη δέσμευσή της για στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, υπέγραψε συμφωνία με το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε.) για τη διάθεση της Δράσεως ΤΕΠΙΧ “Επιχειρηματική Επανεκκίνηση-Ενδιάμεσο”.
Σκοπός της Δράσεως, συνολικού προϋπολογισμού Ευρώ 384 εκατ., είναι η συνεπένδυση κεφαλαίων Τραπεζών και Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ), σε αναλογία 1:1, για την παροχή δανείων επιχειρηματικής αναπτύξεως σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς στην κατανομή του προϋπολογισμού και με ευνοϊκούς όρους χρηματοδοτήσεως.

Ειδικότερα, μέσω της Alpha Bank θα χορηγηθούν επενδυτικά δάνεια και κεφάλαια κινήσεως αναπτυξιακού σκοπού με ευνοϊκούς όρους, ως κατωτέρω:

    Προνομιακό επιτόκιο μειωμένο κατά 50%, λόγω της άτοκης συμμετοχής του ΤΕΠΙΧ, (πλέον εισφοράς του Ν.128/75, για το 50% του κεφαλαίου).
    Ευελιξία αποπληρωμής, ανάλογα με το συναλλακτικό κύκλωμα κάθε επιχειρήσεως.
    Υψηλό ποσό χρηματοδοτήσεως, έως Ευρώ 800.000 για επενδυτικά δάνεια και έως Ευρώ 300.000 για κεφάλαια κινήσεως αναπτυξιακού σκοπού.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις με εγκεκριμένο επενδυτικό σχέδιο, στο πλαίσιο των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020 ή του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, δύνανται να χρηματοδοτηθούν για το μέρος της Ιδιωτικής Συμμετοχής του έργου, με μακροπρόθεσμο δάνειο μέσω της Δράσεως “Επιχειρηματική Επανεκκίνηση”.

Τα ανωτέρω δάνεια προβλέπεται να χορηγηθούν έως την 30.6.2018 και εφόσον δεν εξαντληθεί νωρίτερα ο διαθέσιμος προϋπολογισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις εντάξεως στη Δράση “Επιχειρηματική Επανεκκίνηση-Ενδιάμεσο”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Τραπέζης www.alpha.gr. και να απευθυνθούν σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Alpha Bank


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Από το Blogger.