Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΟ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΑΛΗΘΙΝΟ;;;Στοιχειωμένο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη που πριν μπεις ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ…ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ υπογράφεις συμφωνητικό...!!!(4 ΒΙΝΤΕΟ)!!!





ΠΕΡΙΕΡΓΟ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΑΛΗΘΙΝΟ;;;Στοιχειωμένο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη που πριν μπεις ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ…ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ υπογράφεις συμφωνητικό...!!!(4 ΒΙΝΤΕΟ)!!!












Το ξενοδοχείο Shanley, που βρίσκεται στο Napanoch της Νέας Υόρκης, είναι προφανώς τόσο στοιχειωμένο ώστε οι επισκέπτες oλοκληρώσουν το check in μόνο αφού υπογράψουν ένα συμφωνητικό.


Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1845 και γρήγορα έγινε διάσημο μέχρι που πήρε φωτιά το 1895. Το ξενοδοχείο ξαναχτίστηκε και τελικά αγοράστηκε από τον James Shanley το 1906. Προστέθηκε μια αίθουσα μπόουλινγκ, αίθουσα μπιλιάρδου και κουρείο. Αν και οι Shanleys ήταν δημοφιλείς και επιτυχημένοι στην πόλη για τις επιχειρήσεις τους, η οικογένεια είχε μια σειρά από κακοτυχίες που θα έριχναν μια σκοτεινή σκιά πάνω από το Shanely Hotel για πάντα. Η κυρία Shanley είχε τρία παιδιά και τα έχασε όλα, ένα προς ένα, λίγο μετά τη γέννα.

Επιπλέον, η κόρη του κουρέα που προσλήφθηκε για να δουλέψει εκεί, είχε ένα φρικτό ατύχημα –  έπεσε στο πηγάδι και βρήκε ακαριαίο θάνατο!

Σήμερα το ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένεια Nicosia, έχει αποκατασταθεί πλήρως στην αρχική του κατάσταση και είναι και πάλι αγαπημένος τουριστικός προορισμός. Ωστόσο η αρχική σελίδα της ιστοσελίδας τους, προειδοποιεί για τη στοιχειωμένη ιστορία του μέρους και περιγράφει λεπτομερώς το γεγονός ότι η μεταφυσική δραστηριότητα μπορεί να υπάρξει και πιθανότατα θα τη βιώσουν εκεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Έχουν μέχρι και ξεναγούς για να κάνουν την εμπειρία πιο ισχυρή!

Οι επισκέπτες έχουν ισχυριστεί ότι βλέπουν κουνιστές καρέκλες να κουνιούνται μόνες τους, ακούν παράξενους θορύβους και αισθάνονται γρήγορες αλλαγές στη θερμοκρασία δωματίου.

Μια γυναίκα που ονομάζεται Dominique M. που έμεινε στο ξενοδοχείο το 2015 άφησε μια ανασκόπηση της εμπειρίας της στο Yelp λέγοντας: «Nαι! Οι πόρτες θα κλείσουν μόνες τους, οι καρέκλες θα κουνηθούν, και περίεργοι ήχοι θα σε ταράξουν».

Άλλη επισκέπτρια έγραψε: «Ήταν ένα όνειρο μου να συναντήσω πνεύματα, να προσπαθήσω να πάρω κάποιες απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα της ζωής και των ψυχών. Έφυγα με μια αίσθηση ηρεμίας, αισθάνθηκα σαν να έχω πάρει σίγουρα κάποιες απαντήσεις.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...