ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!ΧΘΕΣ 21 Φεβρουαρίου 2018!!!Υποκλινόμαστε στην 337Μ ...2 Ελληνικά Γεράκια τα έβαλαν με μισή Ντουζίνα Τούρκικα!!!2 ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!ΧΘΕΣ 21 Φεβρουαρίου 2018!!!Υποκλινόμαστε στην 337Μ ...2 Ελληνικά Γεράκια τα έβαλαν με μισή Ντουζίνα Τούρκικα!!!2 ΒΙΝΤΕΟ!!!


21 Φεβρουαρίου 2018

Είναι από εκείνες τις στιγμές που αισθάνεσαι υπερήφανος που  έχει τέτοιους Πολεμιστές να υπερασπίζονται τους Ελληνικούς Αιθέρες του Αιγαίου και είναι ντροπή για όλου μας , να αμείβονται με μισθούς δημοτικών υπαλλήλων ,χωρίς τις υπερωρίες!

Δύσκολη ημέρα για τη Πολεμική μας Αεροπορία αλλά επιβεβαιωθήκαμε όταν γράφαμε μόλις πριν ελάχιστε ώρες οτι οι Ιπτάμενοι μας μπορούν αν κάνουν πολλαπλές εξόδους ή και να παραμένουν σε περιπολία για ώρες …Ειδικά να πρόκειται για τα Γεράκια της 337Μ


 

Σήμερα από το μεσημέρι και μετά είχαμε την εισβολή 4 τεσσάρων Τούρκικων Μαχητικών  τα δύο Οπλισμένα που προσπάθησαν να κερδίσουν  τις εντυπώσεις  κάνοντας Υπερπτήσεις  κατ΄εντολή ,στου διαόλου το υψόμετρο (λόγου του φόβου του Α/Α) ,που ανάθεμα αν ήξεραν οι Τούρκοι  που ακριβώς  Ίπτανται !

Αφού το ΑΤΑ απογείωσε ένα και μοναδικό ζεύγος Μαχητικών απο την Σκύρο που μόνο τυχαίοι δεν είναι Τα γεράκια της Αναχίτησης της 337Μ ,  κρατώντας την ετοιμότητα σε επιφυλακή   φοβούμενο τα χειρότερα ..

.Τα Ελληνικά Μαχητικά αφού αναχαίτισαν τα F-4   των Τούρκων και κυνήγησαν τα F-16 νότια της νήσου Σάμου ,το έριξαν στην περιπολία αν και ήταν Οπλισμένα μέχρι τα μπούνια !

Μετά από λίγο και δεύτερο Τούρκικο  ζεύγος Οπλισμένο και αυτό  εισέβαλε στο FIR Αθηνών το οποίο και αναχαιτίστηκε όσες φορές και αν έκανε Παραβιάσεις ,αλλά δεν ενεπλάκη σε  Αερομαχίες !Στις εκκλήσεις του ΑΤΑ αν χρειαζόταν ενισχύσεις οι Ίκαροί μας απάντησαν αρνητικά και γύρευε πόσες ώρες έμειναν στον Αέρα …Εμείς παίδες Υποκλινόμαστε  στα Παλληκάρια της 337 Μοίρας που έμειναν ώρες στον αέρα
Να σημειωθεί οτι οι Παραβιάσεις έγιναν σε όλο το Αιγαίο με τα μαχητικά μας να πάνε πάνω-κάτω …Παντού ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 21η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 [(1 x (2 F-16 & 2 F-4) & 1 x (2 F-16)]

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     1 Ε/Π

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     44 (όλες από τους σχηματισμούς)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     –

ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

1. 6 εκ των ανωτέρω 44 παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν το ζεύγος α/φ F-4 του σχηματισμού την 14:27 άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι στα 19.000 ft και το ζεύγος α/φ F-16 του σχηματισμού την 14:30 άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι στα 20.000 ft , την 14:32 άνωθεν ν. Αγαθονήσι στα 20.000 ft και την 14:35 άνωθεν ν. Αγαθονήσι στα 23.000 ft.

2. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
veteranos.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.