ΦΟΒΕΡΟ!!!ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!!!Αγίασμα Αναβλύζει Η Μαρτυρική Γη Του Πόντου!!!Ανακαλύφθηκε την Τετάρτη στην Σαμψούντα όπως μετέδωσε το πρακτορείο Doga!!!


ΦΟΒΕΡΟ!!!ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!!!Αγίασμα Αναβλύζει Η Μαρτυρική Γη Του Πόντου!!!Ανακαλύφθηκε την Τετάρτη στην Σαμψούντα όπως μετέδωσε το πρακτορείο Doga!!!
 

 

Θεραπευτικό  αγίασμα που αναβλύζει από ιστορική πηγή των αρχών του 19ου αιώνα  ανακαλύφθηκε την Τετάρτη στην Σαμψούντα του Πόντου, στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Dogan.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Sabah, η πηγή βρέθηκε στην περιοχή του Τεκεκόι. Ο δήμαρχος της πόλης, Χασάν Τογκάρ, είπε σε δημοσιογράφους ότι φτιάχτηκε πιθανότατα από Έλληνες που ζούσαν στην περιοχή κατά το 1820. Όπως πρόσθεσε, θεωρείται πως στην περιοχή υπάρχουν άλλες δύο παρόμοιες πηγές. «Αν σκεφτούμε τις συνθήκες της εποχής, πρόκειται για θαύμα μηχανικής» πρόσθεσε.
Η πηγή θα αποκατασταθεί και θα ανοίξει στο κοινό, σημείωσε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να αρχίσει ένα κοινό εγχείρημα με τους σχετικούς θεσμούς.
Σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, το αγίασμα έχει θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ όποιος πίνει από αυτό ολοκληρώνει το καθήκον του προσκυνήματος. Στα τουρκικά σήμερα αναφέρεται ως «ayazma».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
ΦΟΒΕΡΟ!!!ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!!!Αγίασμα Αναβλύζει Η Μαρτυρική Γη Του Πόντου!!!Ανακαλύφθηκε την Τετάρτη στην Σαμψούντα όπως μετέδωσε το πρακτορείο Doga!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ!!!Αγίασμα Αναβλύζει Η Μαρτυρική Γη Του Πόντου!!!Ανακαλύφθηκε την Τετάρτη στην Σαμψούντα όπως μετέδωσε το πρακτορείο Doga!!!   Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 25, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.