ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOMBA ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!''ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ''!!!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOMBA ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!''ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ''!!! Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΥΣ .                              Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ                                                                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOMBA ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!''ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ''!!!  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOMBA ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!''ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ''!!!    Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 22, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.