ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ στα αυτοκίνητα με «πειραγμένα» χιλιόμετρα!!!


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ  στα αυτοκίνητα με «πειραγμένα» χιλιόμετρα!!!
 
Στοπ στην κυκλοφορία αυτοκινήτων του οποίου το ιστορικό των χιλιομέτρων έχει «πειραχθεί», αναμένεται να βάλει η ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας 45/2014.
Σύμφωνα με αυτή τα οχήματα που εμφανίζουν ανακολουθία στον μετρητή χιλιομέτρων θα απορρίπτονται από τον τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ). Έτσι πρακτικά τα ΚΤΕΟ πρόκειται να επιφορτιστούν με τον έλεγχο του μετρητή και σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα (συγκρίνοντας με παλαιότερα στοιχεία και σε συνεργασία με τους εισαγωγείς), τα ΙΧ δεν θα περνούν από τον έλεγχο και θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τους.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, στους δρόμους όλης της χώρας εκτιμάται ότι κυκλοφορούν ως και 1 εκατ. οχήματα με «πειραγμένους» μετρητές. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση του φαινομένου «λίφτινγκ των ΙΧ» αφού το «πείραγμα» του μετρητή έχει καταστεί πολύ εύκολη διαδικασία μέσω λογισμικού. Την ίδια ώρα μεγάλη μερίδα των Ελλήνων έχει στραφεί στην αγορά μεταχειρισμένων ΙΧ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...

loading...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ στα αυτοκίνητα με «πειραγμένα» χιλιόμετρα!!! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ  στα αυτοκίνητα με «πειραγμένα» χιλιόμετρα!!!   Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 26, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.