ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ!!!«Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται απ' το όνομα»!!!Ζητώντας επί της ουσίας να προχωρήσει ο συμβιβασμός για το θέμα των Σκοπίων...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ...που θα σοκάρει πολλούς, ακόμη και υποστηρικτές του!!!

  ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ!!!«Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται απ' το όνομα»!!!Ζητώντας επί της ουσίας να προχωρήσει ο συμβιβασμός για το θέμα των Σκοπίων...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ...που θα σοκάρει πολλούς, ακόμη και υποστηρικτές του!!!

 

Ζητώντας επί της ουσίας να προχωρήσει ο συμβιβασμός για το θέμα των Σκοπίων, σε μια  δήλωση που μάλλον θα σοκάρει πολλούς, ακόμη και υποστηρικτές του,   προέβη σήμερα  ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. 
Σε αυτήν τόνισε ότι «η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος» και κάλεσε την πολιτική ηγεσία της χώρας να «επιτύχει την - ομολογουμένως - δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τέως μονάρχη Κωνσταντίνου:

«Βρισκόμαστε, ενδεχομένως, κοντά σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα. Σε μια στιγμή, όπου καλούμαστε να υπερασπιστούμε όσα σημαίνει η Μακεδονία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
 
Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος. Το δικαίωμά μας όμως να τιμούμε, όσα σημαίνει ο συμβολισμός του ονόματος αυτού και την θύμηση όσων είναι χαραγμένων στην ελληνική ψυχή, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο βάσει γεωγραφικών προσδιορισμών και άλλων περιγραφών.
 
Οι εικόνες σύμπνοιας αυτών των ημερών αντικατοπτρίζουν την ενότητα που πάντα επιδεικνύει ο ελληνικός λαός στα σημαντικά ζητήματα.
 
Εύχομαι, ολόψυχα, η πολιτική ηγεσία να επιτύχει την -ομολογουμένως- δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».


Πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ!!!«Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται απ' το όνομα»!!!Ζητώντας επί της ουσίας να προχωρήσει ο συμβιβασμός για το θέμα των Σκοπίων...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ...που θα σοκάρει πολλούς, ακόμη και υποστηρικτές του!!! ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ!!!«Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται απ' το όνομα»!!!Ζητώντας επί της ουσίας να προχωρήσει ο συμβιβασμός για το θέμα των Σκοπίων...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ...που θα σοκάρει πολλούς, ακόμη και υποστηρικτές του!!! Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 25, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.