ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ''ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!

ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ''ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!

 

 
«H Ελλάδα μας πήρε την Μακεδονία. Είναι λάθος που μας έχουν αποσπάσει τις περιοχές μας» «Αφού η περιοχή μας ήταν ένα τμήμα της αρχαίας Μακεδονίας, τότε κι εμείς είμαστε Μακεδόνες». Αυτό πιστεύουν οι Σκοπιανοί. Αυτά διδάσκονται ο Σκοπιανοί σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Από το Δημοτικό μέχρι το Πανεπιστήμιο. Στα σχολεία τους έχουν αναρτημένο τον χάρτη της μεγάλης Μακεδονίας. Είναι ο χάρτης που περιλαμβάνει όλη την ελληνική Μακεδονία: την Καβάλα, τις Σέρρες, τον Όλυμπο και τμήμα της Βουλγαρίας. Ρωτήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές πού τελειώνει η χώρα τους. «Η χώρα μας τελειώνει στον Όλυμπο και τη Χαλκιδική και στο δυτικό κομμάτι της Βουλγαρίας». Άλλος μαθητής: «Τα σύνορα της χώρας μας φτάνουν μέχρι τη Λάρισα». «Θα θέλαμε να δούμε τη Μακεδονία μεγάλη, ενωμένη, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό. Είναι λάθος που μας έχουν αποσπάσει τις περιοχές αυτές»! Η καθηγήτρια λέει: «Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε στους μαθητές ότι η χώρα τους είναι χωρισμένη. Ότι οι Μακεδόνες που ζουν στα άλλα τμήματα ανήκουν στο ίδιο έθνος, το Μακεδονικό…»! Το εξαιρετικό ρεπορτάζ είναι από τη Σοφία Παπαϊωάννου.
Δείτε το βίντεο:ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ''ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!! ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ''ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»!!!ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!   Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 25, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.