ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ανακοίνωση των αστυνομικών [ΠΟΑΣΥ]:Η ανακοίνωση έχει τίτλο «ΔΕΝ θα ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΜΕ εμείς τους Έλληνες»!!!Την υπογράφει ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων!!!
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ  ανακοίνωση των αστυνομικών [ΠΟΑΣΥ]:Η ανακοίνωση έχει τίτλο «ΔΕΝ θα ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΜΕ εμείς τους Έλληνες»!!!Την υπογράφει ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων!!!


Με μια οργισμένη ανακοίνωση, η ΠΟΑΣΥ αναφέρεται στις συνεχείς εστίες έντασης κατά την διάρκεια των πλειστηριασμών και ζητά από την κυβέρνηση... αλλαγή πλεύσης. Τι αναφέρουν οι αστυνομικοί.
Η διαμάχη που έχουν οι αστυνομικοί και η κυβέρνηση, με αφορμή τους πλειστηριασμούς, λαμβάνει διαστάσεις. Κάθε φορά που έχουν προγραμματιστεί πλειστηριασμοί, τα επεισόδια -που λαμβάνουν μικρές ή μεγαλύτερες διαστάσεις- είναι πια κανόνας.
Συλλογικότητες, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και άλλοι βρίσκονται επί ποδός, με την κατάσταση πολλές φορές να «ξεφεύγει». Με αφορμή το σκηνικό αυτό που συνοδεύει την διαδικασία των πλειστηριασμών, οι αστυνομικοί επιτίθενται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση.
Συγκεκριμένα η ΠΟΑΣΥ, με ανακοίνωσή της ζητά από τους υπεύθυνους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Στην ουσία ζητούν αλλαγή πλεύσης, τονίζοντας πως κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα τόσο των πολιτών, όσο και των ίδιων των αστυνομικών. Τονίζοντας, μάλιστα, πως η κατάσταση θα γίνει και χειρότερη…
Η ανακοίνωση έχει τίτλο «Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες«. Την υπογράφει ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Αυτά λένε οι αστυνομικοί
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Με αφορμή τις τελευταίες διαταγές για την απασχόληση αστυνομικών στη φύλαξη συμβολαιογραφικών γραφείων, επανερχόμαστε στο μείζον ζήτημα της επικίνδυνης χρησιμοποίησης αστυνομικών δυνάμεων για την εφαρμογή μιας αντιλαϊκής πολιτικής που δεν πλήττει, εν προκειμένω, μόνο όσους ιδιοκτήτες ακινήτων αδυνατούν να εκπληρώσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις και κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, αλλά έχει άμεσες αρνητικές παρενέργειες στην όλη λειτουργία και αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αντί η Κυβέρνηση, όπως ευαγγελιζόταν και το ίδιο το κυβερνών κόμμα πριν από τις εκλογές, να μεριμνήσει για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, επιστρατεύει, κατά παράβαση και πάλι των προεκλογικών της υποσχέσεων, την Ελληνική Αστυνομία, για να εφαρμόσει μια αλλοπρόσαλλη πολιτική που – πέραν όλων των άλλων – φέρνει σε ευθεία αντίθεση και σύγκρουση τους αστυνομικούς με ολόκληρη την κοινωνία. Την ώρα δηλαδή που υποτίθεται ότι η Κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τη διεύρυνση των καλών σχέσεων της αστυνομίας με τους πολίτες, η ίδια επιτρέπει τη δημιουργία εστιών έντασης με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ίδια τη σωματική ακεραιότητα τόσο των πολιτών όσο και των αστυνομικών, όπως ήδη διαπιστώσαμε με τους τραυματισμούς σε συγκεκριμένα συμβάντα, ενώ είχαν υποτίθεται ληφθεί «μέτρα τάξης και ασφάλειας».
Επιπλέον, με τις διαταγές για την προστασία των συμβολαιογραφικών γραφείων, εγείρονται πελώρια ερωτηματικά για το ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας αφού η δύναμη της αστυνομίας που θα αποσπάται καθημερινά, θα απουσιάζει από τον τομέα της ευρύτερης αστυνόμευσης, υπονομεύοντας έτσι το αγαθό της ασφάλειας και θέτοντας επιτακτικά το ερώτημα αν τελικά η κυβέρνηση θέλει την αστυνομία για τον πολίτη, ή να τη χρησιμοποιεί κατά το δοκούν σε ρόλο δωρεάν υπηρεσιών «σεκιούριτι» τη μια στους συμβολαιογράφους, την άλλη στα γήπεδα και την παρά άλλη σε διάφορους παράγοντες με κοινό παρονομαστή το ΧΡΗΜΑ;».

Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας και η προειδοποίηση
Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής: «Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι βεβαίως να εφαρμόζει τους νόμους και να τηρεί τη νομιμότητα, αλλά από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί πρέπει να θέσουν σήμερα σε κίνδυνο το λειτούργημά τους επειδή κάποιοι άλλα λένε και άλλα κάνουν.
Επειδή το προσεχές διάστημα είναι βέβαιο ότι η κατάσταση θα οξυνθεί, λαμβάνοντας ενδεχομένως και ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καλούμε την Κυβέρνηση να προβεί στις δέουσες ενέργειες ώστε η Ελληνική Αστυνομία να μην εμπλακεί σε μια επιζήμια για τους αστυνομικούς και την κοινωνία επικίνδυνη εξέλιξη.
Εκτός κι αν έχει αποφασίσει να μετατρέψει σταδιακά την Ελληνική Αστυνομία σε υπηρέτη ιδιωτικών συμφερόντων, αφήνοντας απροστάτευτο το λαό στο οργανωμένο έγκλημα και την ανομία».

newsit.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ανακοίνωση των αστυνομικών [ΠΟΑΣΥ]:Η ανακοίνωση έχει τίτλο «ΔΕΝ θα ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΜΕ εμείς τους Έλληνες»!!!Την υπογράφει ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων!!! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ!!!ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ  ανακοίνωση των αστυνομικών [ΠΟΑΣΥ]:Η ανακοίνωση έχει τίτλο «ΔΕΝ θα ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΜΕ εμείς τους Έλληνες»!!!Την υπογράφει ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων!!! Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 23, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.