ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Αυτή η ''χαριτωμένη'' γατούλα ΠΟΥ ΟΜΩΣ είναι από τις πιο επικίνδυνες στη Γη!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η όψη της μπορεί να σας ξεγελάσει....ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ...ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Αυτή η ''χαριτωμένη'' γατούλα ΠΟΥ ΟΜΩΣ είναι από τις πιο επικίνδυνες στη Γη!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η όψη της μπορεί να σας ξεγελάσει....ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ...ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
 

Η όψη της μπορεί να σας ξεγελάσει, η μαύρη γάτα Felis nigripes, όμως, της Νότιας Αφρικής είναι από τις πιο επικίνδυνες γάτες στη Γη.Οι αρσενικές γάτες του είδους ξεπερνούν σε μέγεθος τα 43 εκατοστά ενώ τα θηλυκά φτάνουν μέχρι και τα 37. Αν και οπτικά διαφέρουν πολύ από ζώα θηρευτές που έχουμε στο μυαλό μας, οι μαύρες γάτες είναι σχεδόν αδίστακτες με τα θηράματά τους. Επιτίθενται σε πολλά μικρά τρωκτικά ή πουλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρακολουθώντας πολλές φορές τη λεία τους εξ αποστάσεως.Ωστόσο τα θύματα του είδους αυτού δεν είναι τα μόνα που κινδυνεύουν. Η μαύρη γάτα θεωρείται είδος υπό εξαφάνιση γιατί συχνά κινδυνεύει από τις παγίδες που τοποθετούνται για άλλα ζώα. Οι ζωολογικοί κήποι αναπαράγουν τις μαύρες γάτες για να βοηθήσουν στη διατήρηση του είδους τους και στη Νότια Αφρική έχει απαγορευτεί το κυνήγι τους.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Αυτή η ''χαριτωμένη'' γατούλα ΠΟΥ ΟΜΩΣ είναι από τις πιο επικίνδυνες στη Γη!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η όψη της μπορεί να σας ξεγελάσει....ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ...ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Αυτή η ''χαριτωμένη'' γατούλα ΠΟΥ ΟΜΩΣ είναι από τις πιο επικίνδυνες στη Γη!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Η όψη της μπορεί να σας ξεγελάσει....ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ...ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 22, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.