ΑΛΕΡΤ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Πάνε να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ και να "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" το συλλαλητήριο των Αθηνών!!!Το συλλαλητήριο πρέπει να γίνει και πρέπει να είναι ακομμάτιστο!!!Ας μην αφήσουμε κανέναν να το καπηλευτεί!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
ΑΛΕΡΤ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Πάνε να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ και να "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" το συλλαλητήριο των Αθηνών!!!Το συλλαλητήριο πρέπει να γίνει και πρέπει να είναι ακομμάτιστο!!!Ας μην αφήσουμε κανέναν να το καπηλευτεί!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!Υπάρχει για απαράδεκτη προσπάθεια από τη Νέα Δημοκρατία να καπελώσει το συλλαλητήριο των Αθηνών για τη Μακεδονία μας.
Αυτό φαίνεται και από το πρόσωπο το οποίο έχει επιλεγεί ως εκπρόσωπος τύπου της διαδηλώσεως. Ο λόγος για τον Στέργιο Καλόγηρο, ο οποίος πολλοί λένε ότι είναι κουμπάρος του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, και πολύ φίλος του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Καλόγηρος ήταν ιδιοκτήτης του παιδικού καναλιού 0-6 το οποίο στη συνέχεια έγινε Smile tv. Το ποιόν του ανθρώπου αυτού μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε στο παρακάτω βίντεο:

Βάζουν για υπεύθυνους ανθρώπους που μπορεί να βλάψουν σοβαρά το συλλαλητήριο και μπορούν εύκολα να στοχοποιηθούν από τους εχθρούς της Ελλάδος και του έθνους μας.
Το συλλαλητήριο πρέπει να γίνει, και πρέπει να είναι ακομμάτιστο. Ας μην αφήσουμε κανέναν να το καπηλευτεί...
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΑΛΕΡΤ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Πάνε να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ και να "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" το συλλαλητήριο των Αθηνών!!!Το συλλαλητήριο πρέπει να γίνει και πρέπει να είναι ακομμάτιστο!!!Ας μην αφήσουμε κανέναν να το καπηλευτεί!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΑΛΕΡΤ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Πάνε να ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ και να "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" το συλλαλητήριο των Αθηνών!!!Το συλλαλητήριο πρέπει να γίνει και πρέπει να είναι ακομμάτιστο!!!Ας μην αφήσουμε κανέναν να το καπηλευτεί!!!ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 27, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.