Παλήκαρος Απόστρατος Αξιωματικός μίσθωσε Πούλμαν από την τσέπη του για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης..!!!Μεγαλείο ψυχής που κρύβουν οι Αγνοί Έλληνες και ιδιαίτερα οι Αξιωματικοί!!!


Παλήκαρος Απόστρατος Αξιωματικός μίσθωσε Πούλμαν από την τσέπη του για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης..!!!Μεγαλείο ψυχής που κρύβουν οι Αγνοί Έλληνες και ιδιαίτερα οι Αξιωματικοί!!!
Το ότι υπάρχουν Πατριώτες ακόμη στη Πατρίδα που κάποιοι Καρούμπαλοι που προσπαθούν να μας πουν οτι οι Συμμετέχοντες είναι Ακραίοι και Εθνικιστές είναι γνωστό ,αλλά έλα όμως που κάποιοι τους έβαλαν τα γυαλιά και τους λαχτάρησαν!
Το να αγαπάς όμως την Πατρίδα σου δεν είναι ούτε τυχαίο ,ούτε επιβάλλεται και αυτό αποδεικνύει Περίτρανα το Μεγαλείο ψυχής που κρύβουν οι Αγνοί Έλληνες και ιδιαίτερα οι Αξιωματικοί !
Συγκεκριμένα : Απόστρατος Αξιωματικός Μέλος της ΕΑΑΣ Λάρισας, απόφοιτος τη Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών όπως πληροφορηθήκαμε ,αφού έμαθε οτι ΕΑΑΣ στο πλαίσιο των περικοπών δεν μίσθωνε δεύτερο λεωφορείο …
Για να μην υπάρχει συνάδελφός του που δεν θα μπορούσε να καταβάλει το τίμημα της διαδρομής ,πήγε στο ΚΤΕΛ Λάρισας και πλήρωσε όλο το τίμημα με τον όρο να μην μαθευτεί το όνομα του!
Οι Συνάδελφοι του πληροφορήθηκαν την ενέργειά του αυτή εντός του Λεωφορείου όταν επιβιβάστηκαν !
Η Πράξη αυτή του Αποστράτου Αξιωματικού που να σημειωθεί οτι οι Περικοπές στην Σύνταξη του ξεπερνούν το 55% …Ειναι μια απάντηση από ποιους και γιατί χρηματοδοτήθηκε το Συλλαλητήριο της Μακεδονίας http://veteranos.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Παλήκαρος Απόστρατος Αξιωματικός μίσθωσε Πούλμαν από την τσέπη του για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης..!!!Μεγαλείο ψυχής που κρύβουν οι Αγνοί Έλληνες και ιδιαίτερα οι Αξιωματικοί!!! Παλήκαρος Απόστρατος Αξιωματικός μίσθωσε Πούλμαν από την τσέπη του για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης..!!!Μεγαλείο ψυχής που κρύβουν οι Αγνοί Έλληνες και ιδιαίτερα οι Αξιωματικοί!!!      Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 25, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.