ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΡΟΤΑΡΥ'' ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ....Κύριε Φράγκο, τι δουλειά έχει ένας στρατηγός με τους Ρόταρυ, τον προθάλαμο της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;Σύμπτωση που το σύμβολο των Ρόταρυ εμπεριέχει το άστρο του Δαβίδ στο κέντρο του;;; Απαντήστε μόνοι σας...[ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΡΟΤΑΡΥ'' ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ....Κύριε Φράγκο, τι δουλειά έχει ένας στρατηγός με τους Ρόταρυ, τον προθάλαμο της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;Σύμπτωση που το σύμβολο των Ρόταρυ εμπεριέχει το άστρο του Δαβίδ στο κέντρο του;;; Απαντήστε μόνοι σας...[ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ]
Σύμπτωση που το σύμβολο των Ρόταρυ εμπεριέχει το άστρο του Δαβίδ στο κέντρο του; Απαντήστε μόνοι σας.
Οι τελετές για τους προσήλυτους των μασόνων, οι τρόποι βοήθειας των μελών, της νεολαίας, οι συνεστιάσεις, επιβλήθηκαν και στους Ρόταρυ που πολλοί εξ’ αυτών είναι και μασόνοι. 

Προβάλλονται ιδέες παγκοσμιοποίησης, πανθρησκείας, Σιωνισμού ακόμη και μαύρης μαγείας. 

Κόπτονται περί προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ τα μέλη τους οι βιομήχανοι, οι εργοστασιάρχες κ.λ.π. είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις μολύνσεις.
Κύριε Φράγκο, δεν γνωρίζετε πως στους Ρόταρυ, προωθείται η πανθρησκεία και υποτιμάται ο Χριστιανισμός;

 Ή μήπως δεν γνωρίζετε, εσείς ένας στρατηγός, πως "οι φιλανθρωπίες" είναι πρόφαση;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε, ολόκληρος στρατηγός, ότι οι Ρόταρυ, είναι ο προθάλαμος της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε, πως Μασσονία και Τεκτονισμός, είναι εχθροί της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας;

Ή μήπως δεν γνωρίζετε πως Τεκτονισμός, σημαίνει ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ  ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή


 Image result for ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ


Κατερίνα Παναγοπούλου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα της Αθηναϊκής Λέσχης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 η πολυομιλική Πανηγυρική συνεστίαση των Ροταριανών Ομίλων Αθηνών-Βορρά, Αθήνα-Φιλοθέη & Αμαρουσίου
προς τιμήν της επίσημης προσκεκλημένης κ. Κατερίνας Παναγοπούλου, Εθνικής Πρέσβειρας της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Προέδρου του ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα.


Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά και τη τιμή να απολαύσουν την εξαιρετική ομιλία της κας Παναγοπούλου με θέμα « Ολυμπισμός, Εθελοντισμός, Ανθρωπισμός: Τρόπος ζωής».


Την άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της κας Κατερίνας Παναγοπούλου, με ένα θέμα που ανέδειξε τον ιστορικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο Ελληνισμός στην σημερινή ιστορική καμπή που διέρχεται η ανθρωπότητα, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πατριάρχης της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας Περικλής Παναγόπουλος, η ΠροΔιοικητής Μάρι Δεληβοριά, η εψηφισμένη Διοικητής Ντόρα Κέμου, ο πρώην Β.Διοικητές Παναγιώτης Κατρούγκαλος και Κώστας Ζαχαρακόπουλος, η Πρόεδρος του ΡΟ Ψυχικού Κορίνα Αργυροπούλου, ο Πρόεδρος του ΡΟ Αθήνα Νότος Ευτύχης Ζάρκος, ο Πρόεδρος του ΡΟ Χαλανδρίου Άκης Σαραντόπουλος, ο District Marshall της Περιφέρειας 25 ΑΧΕΠΑ Ελλάς Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ κ.ΙΣΑ και Δήμαρχος του Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο Επίτιμος ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο πρώην υπουργός και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο πρώην υπουργός Απόστολος Κράτσας, η καθηγήτρια Δρ. Αγνή Βλαβιανού-Αρβανίτη ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής η κ. Καίτη – Γάκη Καψή, του συνδέσμου γυναικών Θεσσαλονίκης ο κος. Αρβανίτης Γεώργιος, εισαγγελέας Αρείου Πάγου o κος Πέτρος Ιωαννίδης επιχειρηματίας η κυρ. Νάνσυ Ιωαννίδη, ο κος. Σίμος Σιδηρόπουλος Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Ε, ο κος Γεώργιος Γερόλυμπος μέλος Ε.Ο.Α και η σύζυγός του κ. Ποντίδα Εμμανουέλα αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ, η κ. Παπαναστασίου Μάτα μέλος Δ.Σ Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή, η κ. Εβελίνα Δασκαλή, ο κος. Αλέξης Ζορμπάς οι εκδότες Δημήτρης Γκόρης και Βίκυ Παπαγεωργοπούλου του WHO IS WHO και η υποψήφια για το Βραβείο Global Teacher Prize του Varkey Foundation Αγγελική Παππά & πλήθος ροταριανών ροταρακτόρων και φίλων του Ρόταρυ.


Το δείπνο της βραδιάς συνόδευσε μουσικά με μελωδίες πιάνου η κα. Μέμα Χαλιώτη.


Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις των παρευρισκόμενων προς την ομιλήτρια και η συζήτηση εξελίχθηκε σε ένα υψηλού επιστημονικού επιπέδου διάλογο που καθήλωσε, αποδεικνύοντας ότι το Ρόταρυ παραμένει μία νησίδα υψηλής ποιότητας, επιστημονικής προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που βιώνει η ελληνική κοινωνία και η ανθρωπότητα.


Ακολούθησε η βράβευση της κας Κατερίνας Παναγοπούλου από τους Πρόεδρους των Ροταριανών Ομίλων Αθηνών-Βορρά, Αθήνα-Φιλοθέη & Αμαρουσίου Κωνσταντίνου Κουτσογιάννη, Χρήστου Φασλή & Άγγελου Καρμανιόλα αντίστοιχα.


Η βραδιά περατώθηκε με δηλώσεις συγχαρητηρίων από όλο το ενεργό ακροατήριο προς την κα. Παναγοπούλου, για τη μεστή νοημάτων ομιλία της μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα επιστημονικού προβληματισμού, αλλά και αισιόδοξων σκέψεων για το μέλλον του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας.
πηγηΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΡΟΤΑΡΥ'' ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ....Κύριε Φράγκο, τι δουλειά έχει ένας στρατηγός με τους Ρόταρυ, τον προθάλαμο της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;Σύμπτωση που το σύμβολο των Ρόταρυ εμπεριέχει το άστρο του Δαβίδ στο κέντρο του;;; Απαντήστε μόνοι σας...[ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ] ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ''ΡΟΤΑΡΥ'' ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ....Κύριε Φράγκο, τι δουλειά έχει ένας στρατηγός με τους Ρόταρυ, τον προθάλαμο της Μασσονίας και του Τεκτονισμού;;;Σύμπτωση που το σύμβολο των Ρόταρυ εμπεριέχει το άστρο του Δαβίδ στο κέντρο του;;; Απαντήστε μόνοι σας...[ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ] Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 24, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.