ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!!«Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ» ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ!!!ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!!«Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ» ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ!!!ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!Όλη η Ελλάδα εδώ – Είναι οριστικό: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα!
Οι τέσσερις εκπρόσωποι στους οποίους πέφτει το βάρος της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου είναι η κ. Νίνα Γκατσούδη εκπρόσωπος των Παμμακεδονικων Ενώσεων Υφηλίου, ο Μιχάλης Πατσίκας εκπρόσωπος του Θερμαϊκού και ο οποίος συμμετείχε στην διεξαγωγή του πρώτου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Τάτσιος πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας στην Ελλάδα και ως δημοσιογράφος-διοργανώτρια η Γεωργία Μπιτάκου.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!!«Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ» ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ!!!ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!!«Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ» ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ!!!ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 26, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.