ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ 336Μ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!!Κάτι έχει συμβεί και οι Χειριστές μας της ΠΑ έχουν χτυπήσει κόκκινο!!!

 ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ 336Μ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!!Κάτι έχει συμβεί και οι Χειριστές μας της ΠΑ έχουν χτυπήσει κόκκινο!!!


Έγινε και αυτό που δείχνει οτι κάτι αλλάζει στις Αναχαιτίσεις στο Αιγαίο ή κάτι έχει συμβεί και οι Χειριστές μας της ΠΑ έχουν χτυπήσει κόκκινο !
Τούρκικα Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά CN-235 πήραν πάνω -κάτω το Αιγαίο και προκαλώντας 30 Παραβιάσεις …Αναγκάζοντας το ΑΤΑ να απογειώσει ζεύγος οπλισμένων Μαχητικών απο το νησί της Σκύρου !

Οι Χειριστές μας έφτασαν στην περιοχή και εγκλώβισαν τα CN-235 και τους υποχρέωσαν να αλλάξουν διαδρομή ..

Τότε εμφανίστηκαν στην περιοχή Οπλισμένα Τούρκικα Μαχητικά που ήρθαν για προστασία των Τουρκικών Κατασκοπευτικών ,αλλά η αντίδραση των Ελληνικών F-16 ήταν τέτοια που ενεπλάκησαν άμεσα και έστειλαν τα Τούρκικα από κεί που ήρθαν την 14:40 νοτιοανατολικά της νήσου Χίου

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 26η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 7 (3 CN-235 & 4 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 9

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : –

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 11
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 35 (οι 30 από τα CN-235)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαίτιστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

veteranos


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ 336Μ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!!Κάτι έχει συμβεί και οι Χειριστές μας της ΠΑ έχουν χτυπήσει κόκκινο!!! ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ 336Μ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ!!!Κάτι έχει συμβεί και οι Χειριστές μας της ΠΑ έχουν χτυπήσει κόκκινο!!!   Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 29, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.