ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018!!!ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ συμμετείχε σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα που στέλνει ανθρώπους στο μέλλον ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον στο 6000 και έδειξε και…ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τότε!!!(ΒΙΝΤΕΟ)ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018!!!ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ συμμετείχε σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα που στέλνει ανθρώπους στο μέλλον ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον στο 6000 και έδειξε και…ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τότε!!!(ΒΙΝΤΕΟ)
 


 

Ένας άνδρας, που ισχυρίζεται ότι είναι χρονοταξιδιώτης, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο YouTube για να αποκαλύψει ότι βρέθηκε στο έτος 6000 μ.Χ.
Σύμφωνα με τον άνδρα, που δεν έδειξε το πρόσωπό του, συμμετείχε σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα που στέλνει ανθρώπους στο μέλλον.
Στόχος του, είπε, είναι να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για το μακρινό μέλλον. Όπως ανέφερε, στο έτος 6000 υπάρχει μια τεχνολογία που δεν τη χωρά ο σημερινός ανθρώπινος νους.
Ο πολιτισμός που έχουμε σήμερα, σε σχέση με εκείνον του 6000, μοιάζει πρωτόγονος. Είπε ότι θα έχουν βρεθεί θεραπείες για τις ασθένειες και μάλιστα, όπως ανέφερε με μισόλογα, μια θεραπεία για τον καρκίνο βρέθηκε στην εποχή μας.
Στο έτος 6000 οι άνθρωποι θα μπορούν να τηλεμεταφέρονται. Τα ταξίδια στον χρόνο θα είναι προσβάσιμα στο κοινό και ο καθένας που θα έχει την οικονομική δυνατότητα θα μπορεί να ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να παρατηρήσει ιστορικά γεγονότα.
Μόνο που οι χρονοταξιδιώτες από εκείνο το μέλλον θα είναι αόρατοι και δεν μπορούν να επέμβουν στο παρελθόν. Μόνο να παρατηρήσουν θα μπορούν.
Το 6000 η ανθρωπότητα δεν θα κυβερνιέται από ανθρώπους αλλά από τεχνητή νοημοσύνη.
Οι άνθρωποι επίσης θα μπορούν να ζήσουν αιώνια «φορτώνοντας» τις συνειδήσεις τους σε εικονικές πραγματικότητες.
Ο άνδρας ως αποδεικτικό στοιχείο των ισχυρισμών του έδειξε μια φωτογραφία, που όπως είπε τράβηξε στο 6000.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.