ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Προκαταβολικά το νέο επίδομα τεκνών ως το τέλος Μαρτίου του 2018 θα λάβουν οι οικογένειες που έχουν 1, 2, 3 ή και περισσότερα παιδιά!!!ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!
 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Προκαταβολικά το νέο επίδομα τεκνών ως το τέλος Μαρτίου του 2018 θα λάβουν οι οικογένειες που έχουν 1, 2, 3 ή και περισσότερα παιδιά!!!ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!
Προκαταβολή του νέου επιδόματος τεκνών ως το τέλος Μαρτίου του 2018 με βάση τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2016 και δήλωσαν το 2017, θα λάβουν σε πρώτη φάση οι οικογένειες που έχουν 1, 2, 3 ή και περισσότερα παιδιά.

Μόλις υποβάλουν τις δηλώσεις του 2018 με τα εισοδήματα του 2017, θα γίνει συμψηφισμός στα ποσά που έλαβαν για το πρώτο δίμηνο του 2018 και είτε θα επιστρέψουν είτε θα λάβουν την ανάλογη διαφορά επιδόματος, ανάλογα με το εισόδημα του προηγούμενου έτους.Η πληρωμή του επιδόματος από τρίμηνη γίνεται δίμηνη ενώ η κυβέρνηση είχε αρχικά πει ότι θα καταβάλλονται ανά μήνα. Παράλληλα τα εισοδηματικά όρια είναι αυστηρότερα και αποκλείονται κατά κύριο λόγο, ή παίρνουν μικρότερα ποσά, οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι.

Τα ποσά του μηνιαίου επιδόματος ανά παιδί για κάθε οικογένεια ως εξής:

    70 ευρώ για οικογένεια με ένα παιδί (από 40 το 2017)
    140 ευρώ για οικογένεια με δύο παιδιά (από 80 το 2017)
    280 ευρώ για οικογένεια με 3 παιδιά (από 240 το 2017)
    για κάθε επιπλέον παιδί μετά το 3ο θα προστίθενται 140 ευρώ.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


   
Loading...
loading...
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Προκαταβολικά το νέο επίδομα τεκνών ως το τέλος Μαρτίου του 2018 θα λάβουν οι οικογένειες που έχουν 1, 2, 3 ή και περισσότερα παιδιά!!!ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ!!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Προκαταβολικά το νέο επίδομα τεκνών ως το τέλος Μαρτίου του 2018 θα λάβουν οι οικογένειες που έχουν 1, 2, 3 ή και περισσότερα παιδιά!!!ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 19, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.