ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!10 ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΩΣ επιτακτική ανάγκη 128 πόλεις του μέλλοντος ΚΑΙ είναι ήδη έτοιμες!!!
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!10 ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΩΣ επιτακτική  ανάγκη 128  πόλεις του μέλλοντος ΚΑΙ είναι ήδη έτοιμες!!!Μέχρι το 2050, περίπου τα 2/3 του πληθυσμού θα ζει σε πόλεις. Το γεγονός αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη προετοιμασίας των πόλεων σε επίπεδο υποδομών, τεχνολογικής καινοτομίας, περιβαλλοντικής προστασίας κ.α.
Νέα έρευνα της συμβουλευτικής AT Kearney κατέταξε 128 πόλεις ως προς την ανταγωνιστικότητά τους και τη σημασία που θα έχουν στο μέλλον, προσπαθώντας να βρει την πόλη του μέλλοντος. Τα κριτήρια που χρησιμοποίησε ήταν οι περιβαλλοντικές αποδόσεις, οι πατέντες, οι επιχειρηματικοί επιταχυντές, οι επιχειρήσεις και η ποιότητα ζωής.
Αυτές είναι:
1. Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ
Πρόκειται για την τεχνολογική πρωτεύουσα του κόσμου, χάρη στη Σίλικον Βάλεϊ. Είναι από τις πόλεις που αναμένεται να προσελκύσουν κεφάλαια, ταλαντούχους ανθρώπους και ιδέες τα επόμενα χρόνια.
2. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Είναι η πρωτεύουσα της μόδας, των χρηματοοικονομικών και των media, σκοράροντας υψηλά ποσοστά στην επιχειρηματική δραστηριότητα και τις επενδύσεις.
3. Παρίσι, Γαλλία
Η γαλλική πρωτεύουσα αυξάνει συνεχώς τους επιχειρηματικούς επιταχυντές της και εμφανίζει σημαντική αύξηση στις ιδιωτικές επενδύσεις, τόσο εγχώριες όσο και ξένες.
4. Λονδίνο, Μ. Βρετανία
Επίσης ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά κέντρα, περιλαμβάνει πλήθος ανθρώπινου ταλέντου, επιχειρήσεις και πολιτιστικές εμπειρίες.
5. Βοστώνη, ΗΠΑ
Σύμφωνα με την έρευνα η επιχειρηματικότητα ανθεί τα τελευταία χρόνια στη Βοστώνη, ιδιαίτερα σε τομείς όπως η βιοτεχνολογία.
6. Μελβούρνη, Αυστραλία
Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας σκοράρει ιδιαίτερα υψηλά στην ευεξία, ενώ έχει καταγράψει σημαντική βελτίωση σε τομείς, όπως οι υποδομές, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, οι άμεσες ξένες επενδύσεις και η περιβαλλοντική απόδοση.
7. Μόναχο, Γερμανία
Αν και το Μόναχο είναι περισσότερο γνωστό για το φεστιβάλ του Oktoberfest η πόλη έχει να επιδείξει μια πολύ σημαντική τεχνολογική σκηνή, χάρη στη δύναμη που έχει στο R&D και τα πρωτοποριακά συστήματα δικτύου.
8. Χιούστον, ΗΠΑ
Η πρωτεύουσα της πολιτείες του Τέξας, σκοράρει υψηλά στο κατά κεφαλήν εισόδημα και την προσωπική ευεξία. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια καταγράφει αύξηση στην κατοχύρωση πατέντων, σημάδι αυξημένης επιχειρηματικότητας.
9. Στοκχόλμη, Σουηδία
Φέτος η AT Kearney έδωσε στη Στοκχόλμη τον τίτλο της πιο δημοφιλούς από τις νορβηγικές πρωτεύουσες αλλά και του «ηγέτη» στην ελευθερία της έκφρασης.
10. Μόσχα, Ρωσία
Η ρωσική πρωτεύουσα «ανέβηκε» κατά 25 θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη κατάταξη, ως αποτέλεσμα της αύξησης των άμεσων ξένων επενδύσεων.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!10 ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΩΣ επιτακτική ανάγκη 128 πόλεις του μέλλοντος ΚΑΙ είναι ήδη έτοιμες!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!10 ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΩΣ επιτακτική  ανάγκη 128  πόλεις του μέλλοντος ΚΑΙ είναι ήδη έτοιμες!!!   Reviewed by Markella Toufexi on Ιανουαρίου 24, 2018 Rating: 5
Από το Blogger.