Στην δημοσιότητα για πρώτη φορά οι πρώτες πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ ΑΠΟ το Lawrence Livermore National Laboratory!!!Ο κόσμος έχει δικαίωμα να δει αυτά τα βίντεο!!!ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙNΑΙ ΧΤΕΣΙΝΟ!!!
Στην δημοσιότητα για πρώτη φορά οι πρώτες πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ ΑΠΟ
το Lawrence Livermore National Laboratory!!!Ο κόσμος έχει δικαίωμα να δει αυτά τα βίντεο!!!ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙNΑΙ ΧΤΕΣΙΝΟ!!!

Την δεύτερη παρτίδα βίντεο από πυρηνικές δοκιμές των ΗΠΑ, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει δει ο απλός κόσμος, έδωσε στη δημοσιότητα το Lawrence Livermore National Laboratory. Πρόκειται για 62 βίντεο, που πρόσφατα αποχαρακτηρίστηκαν και ψηφιοποιήθηκαν από το εργαστήριο.
Οι ερευνητές που δουλεύουν στο εν λόγω project καλούνται να παρακολουθήσουν και να ψηφιοποιήσουν το υλικό από περίπου 10.000 ταινίες από τις 210 ατμοσφαιρικές δοκιμές που διενήργησαν οι ΗΠΑ από το 1945 έως το 1962. Για την καταγραφή της κάθε δοκιμής χρησιμοποιούνταν περισσότερες από 50 κάμερες, από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
«Ο κόσμος έχει δικαίωμα να δει αυτά τα βίντεο. Δεν διατηρούμε μόνο την ιστορία μας αλλά παίρνουμε και πολύ πιο συγκεκριμένες απαντήσεις στους υπολογισμούς μας», δήλωσε ο πυρηνικός φυσικός του LLNL, Γκρεγκ Σπρινγκς.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...