ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ!!!ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ!!!ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!

 
Συμφωνία προκειμένου να αυξηθούν στα 810 εκατ. το 2018 τα χρήματα που θα κατευθυνθούν αποκλειστικά στα οικογενειακά επιδόματα από 650 εκατ. το 2017 επετεύχθη με τους θεσμούς σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Υπουργείου Εργασίας.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα το 90% του επανυπολογισμού 2,6 εκατ. συντάξεων και μέσα στον Δεκέμβριο θα ολοκληρωθεί το σύνολο.
Η διαπραγμάτευση γίνεται για την αύξηση του οικογενειακού επιδόματος στο πρώτο και δεύτερο παιδί χωρίς να υπάρξουν μειώσεις στα τριτεκινικά και πολυτεκνικά επιδόματα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.