ΔΕΗ:Αλλάζει το τιμολόγιο για τους πολύτεκνους…

ΔΕΗ:Αλλάζει το τιμολόγιο για τους πολύτεκνους…
 


 
Στα 150 εκατ. καθορίστηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας το αντάλλαγμα για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο και το Τιμολόγιο Πολυτέκνων που δικαιούνται η ΔΕΗ και οι εναλλακτικοί προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας για τη διετία 2015 – 2016.
Για το τιμολόγιο πολυτέκνων το αντάλλαγμα είναι 8,9 και 7,5 εκατ. το 2015 και 2016 αντίστοιχα και δικαιούχος είναι αποκλειστικά η επιχείρηση.
Τα ποσά αυτά εκφράζουν τη διαφορά των εσόδων που έχουν οι προμηθευτές από τους πελάτες που είναι δικαιούχοι των ειδικών τιμολογίων (πολύτεκνοι, άνεργοι, άτομα με χαμηλά εισοδήματα κλπ.) σε σχέση με τα έσοδα που θα είχαν αν οι πελάτες αυτοί τιμολογούνταν με το κανονικό οικιακό τιμολόγιο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...