ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Αυγουστίνο Καντιώτη ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΠΤΑ!!!«Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα»!!![ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ]
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ Αυγουστίνο Καντιώτη ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΠΤΑ!!!«Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα»!!![ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ]
 


 
Πρόβλεψη του Μητροπολίτη Αυγουστίνου Καντιώτη
Κοσμάς ο Αιτωλός: Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι στα χωράφια θα σκοτώνονται για μια πατάτα. Πρόβλεψη του Μητροπολίτη Καντιώτη για την πείνα στην Ελλάδα και στον κόσμο.
«θα ρθει μέρα που μια χούφτα χρυσάφι ,μια χούφτα αλεύρι λέει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας.
Και σήμερα βλέπουμε τις οικονομικές κυρώσεις και την απαγόρευση διακίνησης αγροτικών προϊοντων στην Ρωσία,από τις Δυτικές χώρες(ΗΠΑ-Ε.Ε)αναμεσά τους και ηΕλλάδα,λόγω Ε.Ε.Και όταν το είπε δεν γνωρίζαμε για πετρέλαιο στα Ελληνικά εδάφη.
Κι όμως σήμερα ο αείμνηστος μητροπολίτης Αυγουστίνος Καντιώτης τείνει να επαληθευτεί.
Το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθημερινά.
Το ίδιο και τα επεισόδια με τους κουκουλοφόρους από τα Εξάρχεια.
Η συμφωνία με τους δανειστές είναι άγνωστο αν επιτευχθεί ποτέ….με αποτέλεσμα να κλείσουν οι Τράπεζες!
Και τότε ποιός θα μπορεί να επιβιώσει μέσα στην Αθήνα που δεν υπάρχουν χώροι,ούτε να φυτέψεις, ούτε να αναπτύξεις κτηνοτροφία,ούτε να κυνηγήσεις για να επιβιώσεις,ούτε να ψαρέψεις.Μέσα σε μία ημέρα η Αθήνα θα αδειάσει….και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα.»


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.