ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!''Ό διάβολος δεν κυνηγά εκείνους που είναι χαμένοι κυνηγά εκείνους που είναι κοντά στον Θεό''!!!Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης
 ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
''Ό διάβολος δεν κυνηγά εκείνους που είναι χαμένοι κυνηγά εκείνους που είναι κοντά στον Θεό''!!!Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης''Ό διάβολος δεν κυνηγά εκείνους που είναι χαμένοι κυνηγά εκείνους που είναι κοντά στον Θεό''!!!Εάν καθένας υιοθετεί μια στάση για τη δική του αποκλειστικά αυτοδικαίωση και σκέφτεται ότι έτσι σώζεται, εργάζεται μάταια και χωρίς σκοπό. Διότι κάθε ματαιοδοξία κάποιου για τη δική του αυτοδικαίωση, την εσχάτη ημέρα θα φανερωθεί, όπως ο προφήτης Ησαΐας: «Όλοι μας μολυνθήκαμε, κι όλη η δικαιοσύνη μας είναι σαν ρούχο ρυπαρό» (Ησ. 64:5).

Ό διάβολος δεν κυνηγά εκείνους που είναι χαμένοι κυνηγά εκείνους πού γνωρίζουν, εκείνους που είναι κοντά στον Θεό. Παίρνει από αυτούς την εμπιστοσύνη στον Θεό και αρχίζει να τούς στενοχωρεί με την αυτοδικαίωση, τη λογική, τη σκέψη, την κριτική.

Επομένως, δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τούς λογισμούς μας. Μην πιστεύετε τις σκέψεις σας. Ζήστε απλά και χωρίς να σκέφτεστε πολύ, όπως ένα παιδί με τον πατέρα του. Η πίστη χωρίς πάρα πολλή σκέψη κάνει θαύματα. Ο λογικός νους εμποδίζει τη χάρη του Θεού και των θαυμάτων. Εξασκείστε την υπομονή χωρίς να κρίνετε με τη λογική τον νου.

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης
http://theomitoros.blogspot./2017/12/blog-post_82.html
Loading...
loading...
Από το Blogger.