Ελβετικό χωριό αναζητά κατοίκους κάτω από 45 ετών ΚΑΙ Προσφέρει 21.000 ευρώ για κάθε άτομο ΣΥΝ 8.500 ευρώ για κάθε παιδί ΤΟΥΣ που θα μετακομίσει εκεί!!!


Ελβετικό χωριό αναζητά κατοίκους κάτω από 45 ετών ΚΑΙ Προσφέρει 21.000 ευρώ για κάθε άτομο ΣΥΝ 8.500 ευρώ για κάθε παιδί ΤΟΥΣ που θα μετακομίσει εκεί!!!
 

 
Μία νέα ζωή στο εξωτερικό, σε ένα μικροσκοπικό χωριό, πάνω στο βουνό. Οποιος το ονειρευόταν αυτό, αλλά είχε ενδοιασμούς, τώρα υπάρχει ένα κίνητρο: σχεδόν 21.000 ευρώ.

Το Αλμπίνεν, ένα ορεινό ελβετικό χωριό, αναζητά κατοίκους και προσφέρει αυτό το ποσό σε όποιον εγκατασταθεί εκεί. Οσοι ζουν σε αυτό το μέρος ψήφισαν αυτή την εβδομάδα υπέρ του σχετικού γενναιόδωρου πλάνου, σύμφωνα με την Telegraph.
Σύμφωνα με αυτό, το χωριό θα δώσει 21.400 ευρώ για κάθε ενήλικο και 8.500 ευρώ για κάθε παιδί που θα μετακομίσει εκεί. Βέβαια, υπάρχουν και προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, οι νέοι κάτοικοι θα πρέπει να είναι κάτω από 45 ετών για να πάρουν το «επίδομα» αλλά κυρίως θα πρέπει να δαπανήσουν τουλάχιστον 170.000 ευρώ για να αγοράσουν ή να χτίσουν ένα σπίτι στο χωριό.
Επιπλέον, θα πρέπει να εξασφαλίσουν άδεια μόνιμης παραμονής στην Ελβετία.
Πηγή: Ελβετικό χωριό αναζητά κατοίκους -Προσφέρει σχεδόν 21.000 ευρώ για κάθε άτομο | iefimerida.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Από το Blogger.