Γυναίκα από τα Χανιά είχε πάρει 13 δάνεια από τέσσερις τράπεζες ΑΛΛΑ το Ειρηνοδικείο Χανίων τη δικαίωσε....Με 100 ευρώ «καθάρισε» από τις τράπεζες!!!Χρωστούσε συνολικά 800.000 ευρώ!!!


Γυναίκα από τα Χανιά είχε πάρει 13 δάνεια από τέσσερις τράπεζες ΑΛΛΑ το Ειρηνοδικείο Χανίων τη δικαίωσε....Με 100 ευρώ «καθάρισε» από τις τράπεζες!!!Χρωστούσε συνολικά 800.000 ευρώ!!!

Επέστρεψαν τα χαμόγελα σε δύο οφειλέτες που χρωστούσαν αρκετά χρήματα από δάνεια που είχαν πάρει και τώρα μπορούν να ανασάνουν ελεύθερα.

Το Ειρηνοδικείο Χανίων συνεδρίασε και η απόφαση που πήρε και για τις δύο περιπτώσεις χαρακτηρίζεται θετική.

Με 100 ευρώ «καθάρισε» από τις τράπεζες-Χρωστούσε συνολικά 800.000 ευρώ.

Μπορεί να ανασάνει ελεύθερα μια γυναίκα από τα Χανιά που είχε πάρει 13 δάνεια από τέσσερις τράπεζες καθώς το Ειρηνοδικείο Χανίων τη δικαίωσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας η οφειλέτρια απευθύνθηκε στους νομικούς συμβούλους του Παραρτήματος και πέτυχε την προσωρινή υπαγωγή της στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Το δικαστήριο  αποφάσισε την αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος της και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της και τέλος, έως την επανασυζήτηση της προσωρινής διαταγής, ορίζεται μηνιαία καταβολή 100 ευρώ συμμέτρως διανεμόμενη προς τους πιστωτές.

Μηδενικές δόσεις για άνεργο με 17 δανειακές συμβάσεις

Την ίδια ώρα ένας 52χρονος άνεργος χαμογέλασε με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων καθώς σώθηκε η περιουσία του.

Ο 52χρονος είχε 17 δάνεια από τέσσερις τράπεζες και χρωστούσε το συνολικό ποσό των 49.277,88 ευρώ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για έναν 52χρονο άγαμο, χωρίς παιδιά, άνεργο και χωρίς επιδότηση αλλά με κάποια κινητή και ακίνητη περιουσία. Ο δανειολήπτης ήταν έμπορος, όμως έκλεισε την επιχείρησή του, λόγω κρίσης.

Το Ειρηνοδικείο των Χανίων, του χορήγησε Προσωρινή Διαταγή, με  το παρακάτω περιεχόμενο.

1) Δέχεται, το αίτημα χορήγησης, Προσωρινής Διαταγής.

2) Διατάσσει, την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων, κατά του αιτούντος.

3) Διατάσσει, την διατήρηση  της πραγματικής και νομικής κατάστασης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του αιτούντος, υπό τον όρο της επανασυζήτησης της προσωρινής διαταγής ,κατά την τελευταία ημέρα ισχύος αυτής ,ήτοι μέχρι την 30-10-2017

4) Ορίζει μηδενικές δόσεις, προς όλους καθ ων πιστωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ενημέρωση, συμβουλευτική, ένταξη στον νόμο Κατσέλη, ή σε μεσολάβηση με τις τράπεζες, κάθε υπερχρεωμένος, μπορεί να έρχεται σε επαφή με την Ένωση, καθημερινά, στα τηλ.2821092306, 2821092666 και 2842020140 ή στο email epkxan@gmail.com

Να σημειωθεί πως αυτές δεν είναι οι πρώτες αποφάσεις που έβγαλε το Ειρηνοδικείο Χανίων, καθότι ήδη από τον Ιανουάριο έχει αρχίσει να εκδίδει αποφάσεις βάσει των οποίων γίνονταν περικοπή του χρέους σε οφειλέτες τραπεζών μέχρι και 90%.

Πηγή: cretapost
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Από το Blogger.