Δραστικά μέτρα κατά των παιδόφιλων ανακοίνωσε το Youtube!!!

Δραστικά μέτρα κατά των παιδόφιλων ανακοίνωσε το Youtube!!!
 
 
 

“Πιο επιθετική στάση” απέναντι τους παιδόφιλους ανακοίνωσε ότι θα κρατήσει το Youtube, απομακρύνοντας ακατάλληλες σελίδες και μπλοκάροντας σχόλια ενηλίκων σε μια σειρά από βίντεο. Ήδη, το δίκτυο έχει απομακρύνει κανάλια και ψεύτικα “ανήλικα” καρτούν.
Η απόφαση ήρθε μετά τις καταγγελίες ότι παιδόφιλοι εξακολουθούν να λειτουργούν στο δίκτυο, έχοντας καταφέρει να αποφύγουν τους μηχανισμούς προστασίας. Ορισμένες εταιρείες έχουν ειδοποιηθεί ότι η δράση των παιδοφίλων είναι έντονη, λόγω και του Black Friday.
Έρευνες που έκαναν το BBC και οι Times έδειξαν ότι εκτιμάται ότι υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί που αφήνουν ακατάλληλα σχόλια σε παιδικά βίντεο. Ορισμένοι παιδόφιλοι μάλιστα αναρτούν βίντεο, που στη συνέχεια ποστάρουν καλοπροαίρετα χρήστες νέας ηλικίας. Eπίσης, το δίκτυο έχει εντοπίσει σχόλια με σεξουαλικές αναφορές, ενώ σε κάποια άλλα, υπάρχει ενθάρρυνση προς τα παιδιά να δημοσιεύσουν βίντεο με σεξουαλικές πράξεις. Ορισμένοι διαχειριστές εκτιμούν ότι υπάρχουν “50.000-100.000 ενεργοί λογαριασμοί στην πλατφόρμα” από παιδόφιλους.
Παρότι το Youtube χρησιμοποιεί αλγορίθμους για να προσδιορίσει ακατάλληλο περιεχόμενο ή σχόλια, πολλοί παιδόφιλοι συνεχίζουν να σχολιάζουν σε βίντεο που απευθύνονται σε παιδιά.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...
Δραστικά μέτρα κατά των παιδόφιλων ανακοίνωσε το Youtube!!! Δραστικά μέτρα κατά των παιδόφιλων ανακοίνωσε το Youtube!!!   Reviewed by Markella Toufexi on Νοεμβρίου 24, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.