ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!NASA και JPL!!!ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ συμβαίνει στην Αυστραλία:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ 2017!!!Δεν ΣΑΣ είχαμε προειδοποιήσει αρκετά;;;ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ;;;ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ 4 ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!NASA και  JPL!!!ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ συμβαίνει στην Αυστραλία:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ 2017!!!Δεν ΣΑΣ είχαμε προειδοποιήσει αρκετά;;;ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ;;;ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ 4 ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!
Ματθ. 24,31 Και θα στείλη τους αγγέλους του, οι οποίοι με φωνήν μεγάλην, σαν από ισχυράν σάλπιγγα, θα συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς του από τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντος, από την μίαν άκρην του ουρανού έως την άλλην.

Η NASA και η JPL μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο διαδραστικό χάρτη διαβάθμισης που αναλύει τις επιπτώσεις των αυξανόμενων επιπέδων της θάλασσας σε όλο τον κόσμο! Τα πάντα πλημμυρίζουν! Αν και δεν δίνονται ημερομηνίες, φαίνεται να είναι ένα τεράστιο προειδοποιητικό σημάδι για όσους ζουν σε παράκτιες πόλεις γύρω από τις ΗΠΑ! Προωθούν την υπερθέρμανση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή.


Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο αναμένεται κάτι πολύ σημαντικό για το ερχόμενο Σάββατο.


Κάτι παράξενο: Προειδοποίηση για τέλος του κόσμου Το Σάββατο το 2017;
Κάτι παράξενο συμβαίνει στην Αυστραλία.


Δεν είχαμε προειδοποιήσει αρκετά; Η καλύτερη τακτική είναι η ψευδαίσθηση της ηρεμίας και της ειρήνης. Διάσπαση της προσοχής από την πραγματικότητα μέχρι να είναι πολύ αργά ..


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!NASA και JPL!!!ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ συμβαίνει στην Αυστραλία:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ 2017!!!Δεν ΣΑΣ είχαμε προειδοποιήσει αρκετά;;;ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ;;;ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ 4 ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!NASA και JPL!!!ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ συμβαίνει στην Αυστραλία:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ 2017!!!Δεν ΣΑΣ είχαμε προειδοποιήσει αρκετά;;;ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ;;;ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ 4 ΧΘΕΣΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Νοεμβρίου 22, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.