ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!!!ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ είχαν γενικά φυσιολογική εμφάνιση εκτός από το πράσινο χρώμα του δέρματός τους!!!ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ εξήγησε ότι αυτή και ο αδελφός της είχαν έρθει από το Land του Αγίου Μαρτίνου ένας υπόγειος κόσμος που κατοικούνταν από πράσινους ανθρώπους!!![ΒΙΝΤΕΟ]ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!!!ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ είχαν γενικά φυσιολογική εμφάνιση εκτός από το πράσινο χρώμα του δέρματός τους!!!ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ εξήγησε ότι αυτή και ο αδελφός της είχαν έρθει από το Land του Αγίου Μαρτίνου ένας υπόγειος κόσμος που κατοικούνταν από πράσινους ανθρώπους!!![ΒΙΝΤΕΟ]

 
Αφορά δύο παιδιά ασυνήθιστου χρώματος δέρματος που φέρεται να εμφανίστηκαν στο χωριό Woolpit στο Suffolk , Αγγλία, κάποια στιγμή στον 12ο αιώνα, ίσως κατά τη βασιλεία του βασιλιά Στεφάνου . Τα παιδιά, ο αδελφός και η αδελφή, είχαν γενικά φυσιολογική εμφάνιση εκτός από το πράσινο χρώμα του δέρματός τους. Μιλούσαν σε άγνωστη γλώσσα και θα έτρωγαν μόνο ακατέργαστα φασόλια . Τελικά έμαθαν να τρώνε άλλο φαγητό και έχασαν την πράσινη χροιά τους, αλλά το αγόρι ήταν άρρωστο και πέθανε σύντομα μετά την βάφτισή του και της αδελφής του. Η κοπέλα προσαρμόστηκε στη νέα της ζωή, αλλά θεωρήθηκε «μάλλον χαλαρή και άσχημη στη συμπεριφορά της».  Αφού έμαθε να μιλάει αγγλικά, η κοπέλα εξήγησε ότι αυτή και ο αδελφός της είχαν έρθει από το Land του Αγίου Μαρτίνου, ένας υπόγειος κόσμος που κατοικούνταν από πράσινους ανθρώπους.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.