ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Το ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Α Π Α Ι Τ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ….ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Το ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Α Π Α Ι Τ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ….ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!


ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» της επιβολής παγκοσμίως (κακής!) συ χ ν ό τ η τ ο ς στα ακούσματά μας… (ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ).
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Α Π Α Ι Τ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ….

Το μεγαλύτερο κομμάτι της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440Hz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που εγκρίθηκε το 1953.

Οι πρόσφατες ανακαλύψεις, σχετικά με την παλμική / ταλαντευόμενη φύση του σύμπαντος, δείχνουν ότι αυτό το σύγχρονο διεθνές πρότυπο εντάσεως του ήχου μπορεί να δημιουργήσει ανθυγιεινή επίδραση, ή αντικοινωνική συμπεριφορά στην συνείδηση των ανθρώπων.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΤΑ 2 ‘ΒΙΝΤΕΟ’…
Η συχνότητα A=432 Hz, γνωστή ως Βέρντι ‘Α’ είναι ένας εναλλακτικός συντονισμός που είναι μαθηματικά συνεπής με το σύμπαν.

Η μουσική με βάση τα 432 Hz εκπέμπει ευεργετική θεραπευτική ενέργεια, διότι είναι ένας καθαρός ήχος των θεμελιωδών μαθηματικών για τη φύση.


Υπάρχει μια θεωρία ότι η μετάβαση από τα 432 Hz στα 440 Hz υπαγορεύτηκε από την ναζιστική προπαγάνδα του υπουργού Joseph Goebbels.


Χρησιμοποίησε αυτή την αλλαγή για να κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται και να αισθάνονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, και να τους κάνει αιχμαλώτους ενός συγκεκριμένου τρόπου συνειδήσεως.

Στην συνέχεια, γύρω στο 1940, οι ΗΠΑ επέβαλαν τα 440 Hz σε όλο τον κόσμο, και τελικά το 1953 έγινε το πρότυπο ISO 16.

Τι είναι τα 440 Hz;

Τα 440 Hz είναι ένα αφύσικο πρότυπο συχνότητος συντονισμού που απέχει από την συμμετρία των ιερών δονήσεων και αρμονιών, πράγμα που έχει κηρύξει πόλεμο στο υποσυνείδητο μυαλό του δυτικού ανθρώπου.

Σε ένα έγγραφο με τίτλο “Μουσική Λατρεία Ελέγχου”, ο Δρ. Leonard Horowitz γράφει: «Η μουσική βιομηχανία προβάλλει αυτή την επιβαλλόμενη συχνότητα, η οποία “εκτρέφει” τους πληθυσμούς με μεγαλύτερη επιθετικότητα, ψυχοκοινωνικές αναταραχές και συναισθηματικές διαταραχές που προδιαθέτουν τους ανθρώπους σε σωματική ασθένεια.»

Απλά βγείτε στο δρόμο και ρίξτε μια ματιά τριγύρω.
Τι βλέπετε;
Τα παιδιά στο σχολείο, τους νέους ενήλικες στο δρόμο τους προς τη δουλειά, μια γυναίκα με το μωρό της στο καροτσάκι, ένας άντρας βγάζει το σκύλο του βόλτα – και τι έχουν όλοι αυτοί κοινό;
iPods και MP3 Players!
Δαιμόνιο, έτσι δεν είναι;

“Αν θες να μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος, να σκέφτεσαι από την πλευρά της ενέργειας, της συχνότητος και των δονήσεων.” – Nikola Tesla

Μειώνουν με επιτυχία τις δονήσεις, όχι μόνο της νέας γενιάς, αλλά και των υπόλοιπων από μας επίσης. Αυτές οι καταστροφικές συχνότητες παρασύρουν τις σκέψεις προς την αναστάτωση, τη δυσαρμονία και το διχασμό.
Επιπλέον, ενθαρρύνουν το ελεγκτικό όργανο του σώματος, τον εγκέφαλο, σε δυσαρμονικό συντονισμό, ο οποίος τελικά δημιουργεί την αρρώστια και τον πόλεμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ!
Η διαφορά μεταξύ 432 Hz και 440 Hz.

Ακούστε (ΜΕ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ» ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ) το επόμενο ‘βίντεο’ και προσπαθήστε να διακρίνετε την διαφορά. Ποια από τα δύο φαινομενικά ίδια κομμάτια απολαμβάνετε περισσότερο;


Η κρυμμένη δύναμη της Συμπαντικής Συχνότητος και Δονήσεως.

Η συχνότητα και η δόνηση κατέχουν ακόμη μια πάρα πολύ σημαντική κρυμμένη δύναμη που επηρεάζει τη ζωή μας, την υγεία μας, την κοινωνία μας και τον κόσμο μας.
Η επιστήμη της Κυματικής (δηλαδή η μελέτη του ορατού ήχου και δόνησης) αποδεικνύει ότι η συχνότητα και η δόνηση αποτελούν τα “αντικλείδια” και τα οργανωτικά θεμέλια για τη δημιουργία όλης της ύλης και της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη.

Όταν τα ηχητικά κύματα κινούνται μέσω ενός φυσικού μέσου (την άμμο, τον αέρα κλπ.), η συχνότητα των κυμάτων έχει άμεση επίπτωση στις δομές που δημιουργούνται από τα ηχητικά κύματα, καθώς περνούν μέσα από το συγκεκριμένο μέσο.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την δύναμη της συχνότητος του ήχου, δείτε το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ‘βίντεο’ που ακολουθεί:


“Αν κάποιος επιθυμεί να μάθει εάν ένα βασίλειο κυβερνάται καλά, εάν τα ήθη του είναι καλά ή κακά, η ποιότητα της μουσικής του θα παρέχει την απάντηση.” Κομφούκιος

Η μουσική έχει μια κρυφή δύναμη να επηρεάζει το μυαλό μας, το σώμα μας, τις σκέψεις μας και την κοινωνία μας. Όταν η μουσική βασίζεται σκόπιμα σε ένα πρότυπο ρυθμίσεως που απομακρύνεται από τις φυσικές αρμονίες που βρίσκονται στη φύση, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι η “ψυχική δηλητηρίαση” των μυαλών της ανθρωπότητος.

Όπως το ντοκιμαντέρ Kymatica αναφέρει, η γνώση της επιστήμης του ήχου, δείχνει πως ο ήχος είναι κάτι περισσότερο από απλά δονητικά σήματα.

Και όχι μόνο ο ήχος αλληλεπιδρά με τη ζωή, αλλά την διατηρεί και την αναπτύσσει.
Λειτουργεί ως αγωγός της συνειδητής προθέσεως μεταξύ ανθρώπων, κοινωνιών και ολόκληρων πολιτισμών.

[Πηγές:’whydontyoutrythis.com’ &’ethernews.com’&’awakengr.com’]
———————————————————

Κατόπιν των ανωτέρω φοβερών στοιχείων και πληροφοριών, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ, μόνο και μόνο Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Α, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ :

Η «ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ» Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Ι ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 432Hz, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!…

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ…..

ΕΝΩ ΠΟΤΕ, ΝΑΙ ΠΟΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ…
Loading...
loading...
Από το Blogger.