ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!Το κλάμα του ελέφαντα μπροστά στη σφαγή!!!(ΒΙΝΤΕΟ)
ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!Το κλάμα του ελέφαντα μπροστά στη σφαγή!!!(ΒΙΝΤΕΟ)
 

Οι ελέφαντες κυνηγιούνται ανελέητα: ως και 30.000 ελέφαντες σφαγιάζονται κάθε χρόνο στην Αφρική για τους χαυλιόδοντές τους.
Υπολογίζεται ότι τη δεκαετία 1930-1940 υπήρχαν περίπου 3-5 εκατομμύρια ελέφαντες στην Αφρική, σήμερα όμως οι αριθμοί τους έχουν μειωθεί σε 470.000–690.000. Αντίστοιχα οι ασιατικοί ελέφαντες δεν ξεπερνούν τους 32.900.
H ζωή του ελέφαντα είναι γεγονός ότι απειλείται. Αυτό το σημαντικό μήνυμα θέλησε να περάσει η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της WWF, η οποία τονίζει με τον πιο τρυφερό και λυπηρό τρόπο τις καταστροφικές συνέπειες του παράνομου εμπορίου άγριων ζώων.
Όπως οι άνθρωποι έτσι και οι ελέφαντες έχουν συναισθήματα και νιώθουν την απώλεια. Περίπου 55 ελέφαντες σκοτώνονται την ημέρα για τους χαυλιόδοντές τους.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί ένα τέλος σε αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η WWF, με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια υποστηρικτικές είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες.
 Η αποστολή της WWF είναι να σταματήσει την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος της Γης και να δημιουργήσει ένα μέλλον, στο οποίο θα οι άνθρωποι θα συμβιώνουν αρμονικά με τη Φύση.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...