Τα ΤΡΙΑ ''Α'' του ΟΣΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ του Τσαλίκη ΕΙΝΑΙ σημάδι που φέρνουν τον Γ΄ ΠΠ;Θαυμαστή συνομιλία του ΟΣΙΟΥ Ιάκωβου Τσαλίκη με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο για τον 3ο Π. Πόλεμο!!!ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΟΣ!!!
Τα ΤΡΙΑ ''Α'' του ΟΣΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ του Τσαλίκη ΕΙΝΑΙ σημάδι που φέρνουν τον Γ΄ ΠΠ;Θαυμαστή συνομιλία του ΟΣΙΟΥ Ιάκωβου Τσαλίκη με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο για τον 3ο Π. Πόλεμο!!!ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΟΣ!!!


Χαίρε της Μικράς Ασίας Γόνε Λαμπρέ και της Ελλάδος αρωγέ.
Ανήμερα
του ΑΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ του Πέρση
ΟΣΙΟΣ της Εκκλησίας  μας ο Γέροντας Ιάκωβος ο Τσαλίκης.
+27 Νοεμβρίου 2017
Αγιοκατάταξη αγίου Γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη
Ταις αυτού αγίαις πρεσβείαις, ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς.Αμήν.
ΑΜΑΡΤΙΑ- ΑΠΙΣΤΙΑ- ΑΣΕΒΕΙΑ.
Αυτά τα ΤΡΙΑ ( Α ) είναι η πυρηνική γόμωση της  πλανητικής καταστροφής και εμείς εμμένουμε σε αυτά και τα λιπαίνουμε με την πονηριά , την αδιαφορία και την καλοπέραση . 
Μέσα σε κρίσιμες μέρες που ο αέρας μας βρωμάει μπαρούτι, Αγιοκατατάσσεται στην χορεία των Οσίων της  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ο Γέροντας Ιάκωβος ο Τσαλίκης. 

Αρχές δεκαετίας του 90 λίγο πριν κοιμηθεί Οσιακά ο ΑΓΙΟΣ μια  Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία μεταφέρει στους προσκυνητές της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως  του ΟΣΙΟΥ ΔΑΙΥΔ στην Βόρειο Εύβοια, το μήνυμα του Ουρανού μέσω του  άλλου ΑΓΙΟΥ παλληκαριού της Εκκλησίας μας του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου.    
« Ὁ μακαριστὸς Γέροντας Ἰάκωβος Τσαλίκης διηγεῖται σὲ προσκυνητὲς στὴν ἱερὰ μονὴ Ὁσίου Δαβὶδ στὴν Εὔβοια τὴ θαυμαστὴ συνομιλία ποὺ εἶχε μὲ τὸν ὅσιο Ἰωάννη, ὅπου τὸν παρακαλεῖ νὰ μὴν γίνει πόλεμος, ἀλλὰ ὁ Ὅσιος Ἰωάννης τοῦ ἐπαναλαμβάνει ὅτι 
«πρέπει νὰ γίνει πόλεμος γιατὶ ὁ κόσμος γέμισε μὲ πολλὴ ἁμαρτία, ἀπιστία καὶ ἀσέβεια» 

Θαυμαστή συνομιλία του Γέροντα Ιάκωβου Τσαλίκη με τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο για τον 3ο Π. Πόλεμο 
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βγάζει εις πείσμα του αντίχριστου πνεύματος πραγματικούς ΑΓΙΟΥΣ. 
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και η  βιωμένη  ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ της θα δίνει εις τους αιώνες των αιώνων το ΜΕΓΑ ΜΗΝΥΜΑ στην ανθρωπότητα την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Εσταυρωμένου Θεανθρώπου μας , όπως το ψέλνει ο νέος ΟΣΙΟΣ της Εκκλησίας μας ο ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ Τσαλίκης.  

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκαςπηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.