ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!35χρονη Αμερικανίδα είναι από τις πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ Κυνηγούς ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ!!!Η επικήρυξη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΖΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ....(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!35χρονη Αμερικανίδα είναι από τις πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ
Κυνηγούς ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ!!!Η επικήρυξη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΖΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ....(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) 
Μία 35χρονη Αμερικανίδα φαίνεται να συνδυάζει αρμονικά την οικογενειακή της γαλήνη με την καριέρα της ως κυνηγός επικηρυγμένων κακοποιών, ενώ η καλλίγραμη γυναίκα έχει ήδη νικήσει δύο φορές την επάρατη νόσο.
Η Shanda Zapata είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και πιο επιτυχημένες στον επαγγελματικό της πεδίο.

Η 35χρονη Αμερικανίδα, μητέρα 4 παιδιών, παράλληλα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις ασκεί κι ένα επάγγελμα, ιδιαίτερα παράξενο και ριψοκίνδυνο, καθώς για να βγάλει χρήματα για την ίδια και την οικογένειά της πρέπει να συλλαμβάνει και να φέρνει ενώπιον του νόμου επικηρυγμένους φυγάδες.

Κι αυτό δεν είναι το μόνο αξιωσημείωτο στη ζωή της Zapata, καθώς αν και μόλις 35 ετών, έχει νικήσει ήδη δύο φορές τον καρκίνο.

Αυτό το γεγονός, μάλιστα, αποτελεί κατά κάποιον τρόπο και την αιτία της επαγγελματικής της αποκατάστασης στον συγκεκριμένο εργασιακό κλάδο, καθώς το τεράστιο χρηματικό ποσό που χρειάστηκε για τη νοσηλεία και τη θεραπεία όσο καιρό ήταν άρρωστη, ήταν δανεικό και τα χρέη κάποια στιγμή συσσωρεύτηκαν σε τέτοιο βαθμό, που απαιτούνταν δραστικές κι ιδιαίτερα προσοδοφόρες λύσεις.
Μία τέτοια λύση ήταν και το επάγγελμα που διάλεξε, καθώς για κάθε επιτυχημένη σύλληψη αμοίβεται με ποσοστό, που φτάνει περίπου στο 10% επί του συνολικού ποσού της επικήρυξης.
Όταν, όμως, η επικήρυξη αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια, τότε μιλάμε με διαφορετικά δεδομένα, ακόμα κι αν η 35χρονη Zapata είναι αναγκασμένη να τα βάζει με επικίνδυνους κακοποιούς, όπως μέλη συμμοριών μοτοσυκλετιστών ή άτομα της μεξικάνικης μαφίας.
Η ίδια η κυνηγός επικηρυγμένων ή «Bounty Hunter» όπως είναι διαδεδομένο να αποκαλούνται οι συνάδελφοί της στις ΗΠΑ, δε φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι «αρκετοί πολίτες απορούν βλέποντας μία ξανθιά κι όμορφη νεαρή γυναίκα, ζωσμένη από την κορυφή ως τα νύχια με στρατιωτικό εξοπλισμό και πολεμικά τυφέκια», καθώς αυτός είναι ο τρόπος της να θρέψει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των τεσσάρων της παιδιών.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!35χρονη Αμερικανίδα είναι από τις πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ Κυνηγούς ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ!!!Η επικήρυξη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΖΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ....(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ!!!35χρονη Αμερικανίδα είναι από τις πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ  Κυνηγούς ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ!!!Η επικήρυξη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια!!!ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΖΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ....ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ....(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)   Reviewed by Markella Toufexi on Νοεμβρίου 21, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.