ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ!!!ΑΛΛΑ μαντέψτε ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει μεγάλη ζήτηση!!!Τα αποκαλύπτει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ!!!ΑΛΛΑ μαντέψτε ΗΔΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει μεγάλη ζήτηση!!!Τα αποκαλύπτει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!Στον βωμό της εξέλιξης και της νέας μορφής που λαμβάνουν σταδιακά οι ανθρώπινες κοινωνίες, η υψηλή τεχνολογία που διατίθεται πλέον με τάχιστους ρυθμούς στην αγορά, στέκεται αρωγός στο "μεγάλο σχέδιο" της παγκόσμιας αρχής.

Τα λεγόμενα "έξυπνα σπίτια", που αποτελούν μετεξέλιξη των "ενεργειακών - αυτόνομων σπιτιών", αποτελούν πραγματικότητα για εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, οι οποίοι επιλέγουν εν γνώσει τους να ζουν σε πολύ περιορισμένα τετραγωνικά υψίστης τεχνολογίας και αυτοματισμού.

Τώρα η...μόδα αυτή έρχεται και στην Ελλάδα και...μαντέψτε, υπάρχει μεγάλη ζήτηση!

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο:

Το «έξυπνο» σπίτι όπου όλες οι οικιακές συσκευές είναι διασυνδεδεμένες, «συνομιλούν» απευθείας με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελέγχονται από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου δεν ανήκουν στο μέλλον αλλά στο σήμερα, είπε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος- Dixons South East Europe, παρουσιάζοντας σήμερα, στη νέα έκθεση τεχνολογίας, στο The Mall, τα νέα προϊόντα που διαθέτει ή πρόκειται σύντομα να διαθέσει στην ελληνική αγορά η Κωτσόβολος.

Ο κ. Αθανασόπουλος επισήμανε ότι οι οικιακές συσκευές ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες εστιάζονται σε τρία βασικά χαρακτηριστικά:    - Τη δυνατότητα που παρέχουν για οικονομία στην χρήση τους καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου χρήσης τους. Για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να δίνεται πλέον έμφαση μόνον στην αρχική τιμή αγοράς.

    - Την ταχύτητα απόδοσης τους, καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος για τους καταναλωτές, και

    - Την αποτελεσματικότητα τους.Σχόλιο el.gr: Ουσιαστικά ολόκληρο το σπίτι σας , το οποίο φυσικά θα λειτουργεί ως "ενεργειακό πρότυπο", θα είναι συνδεδεμένο 24 ώρες το 24ωρο στο ίντερνετ, αφού ακόμη και τα έπιπλα θα εκτελούν τις "εντολές σας"! Μπορεί σε ορισμένους να φαίνεται πολύ...ουτοπικό και χρήσιμο, ωστόσο για σκεφτείτε τι θα γίνει σε περίπτωση οργανωμένης επίθεσης χάκερ ή μιας πολύωρης βλάβης στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Με το Black Friday μάλιστα να πλησιάζει, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες είναι εκείνοι που ήδη έχουν κάνει τις σχετικές επαφές - παραγγελίες προκειμένου να δικτυώσουν το σπίτι τους!

Τα παραπάνω αποκαλύπτει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος, συμπληρώνοντας μάλιστα πως μέχρι την Παρασκευή το ενδιαφέρον των Ελλήνων πρόκειται να αυξηθεί εντυπωσιακά, αφού οι παραγγελίες δεν απαιτούν φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημα και γίνονται μέσω διαδικτύου.

Για όσους τυχόν έχουν απορία το πως είναι να έχει κανείς ένα "έξυπνο σπίτι", όπου όλα είναι συνδεδεμένα στο τελευταίας γενιάς ίντερνετ, σας έχουμε τα παρακάτω ενδεικτικά βίντεο:

 Του Άρη Δημόπουλου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ!!!ΑΛΛΑ μαντέψτε ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει μεγάλη ζήτηση!!!Τα αποκαλύπτει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!!ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ!!!ΑΛΛΑ μαντέψτε ΗΔΗ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει μεγάλη ζήτηση!!!Τα αποκαλύπτει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Reviewed by Markella Toufexi on Νοεμβρίου 23, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.