ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ,,,,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 15 ΦΥΛΑΚΕΣ ''ΑΓΓΕΛΟΙ'' ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ!!!ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ..Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ,,,,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 15 ΦΥΛΑΚΕΣ ''ΑΓΓΕΛΟΙ'' ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ!!!ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ..Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Για πολλά χρόνια η Karen και η κόρη της ήταν θύματα κακοποίησης από τον σύζυγό της.Σίγουρα όμως δεν περίμενε ότι θα έβρισκε σωτηρία σε 15 φύλακες-αγγέλους με δερμάτινα που ζουν με το motto «Κανένα παιδί δεν επιτρέπεται να ζει μέσα στο φόβο«.Πλέον και οι δύο είναι ασφαλείς και έχουν προστασία.


Πολλά από τα μέλη της οργάνωσης ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας κατά τα παιδικά τους χρόνια και έτσι γνωρίζουν καλά πως να προσεγγίσουν τα θύματα. 

Ένας μάλιστα από αυτούς δήλωσε: «Αν κάποιο παιδί φοβάται να κοιμηθεί ή να ανέβει στο λεωφορείο, ακόμη και να πάει σχολείο, εμείς θα είμαστε εκεί.»
Loading...
loading...
Από το Blogger.