ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΖΗΤΑ Έλληνες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Με Μισθό 11.000 Ευρώ!!!Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει ήδη αναρτηθεί αγγελία ΣΤΗΝ Αθήνα που καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα βιογραφικά τους!!![ΦΩΤΟ]

ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΖΗΤΑ Έλληνες ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Με Μισθό 11.000 Ευρώ!!!Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει ήδη αναρτηθεί αγγελία ΣΤΗΝ Αθήνα που καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα βιογραφικά τους!!![ΦΩΤΟ]

 
 
Έλληνες γιατρούς ζητά το υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας και μάλιστα προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο παροχών με μισθό 11.000 ευρώ τον μήνα!
Ενδεικτικό το γεγονός ότι έχει ήδη αναρτηθεί αγγελία σε νοσοκομείο της Αθήνας που καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα βιογραφικά τους!

Οι παροχές που δίνονται, όπως αναφέρει η αγγελία, είναι οι εξής:
Aφορολόγητες αποδοχές έως 11.000 ευρώ μηνιαίως (αναλόγως προσόντων και χρόνων εμπειρίας μετά την απόκτηση ειδικότητας)
Μονοετές συμβόλαιο
Bonus με τη λήξη ή με κάθε ανανέωση του συμβολαίου
40 ημέρες άδεια τον χρόνο
Δωρεάν διαμονή για όλη την οικογένεια ή παροχή στεγαστικού επιδόματος
Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια
Δωρεάν μετακίνηση προς και από το νοσοκομείο
Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για όλη την οικογένεια
Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι ζητούνται γιατροί όλων των ειδικοτήτων, εκτός από γενικούς ιατρούς και οδοντιάτρους, ενώ το όριο ηλικίας είναι στα 57 έτη, «λόγω τοπικής νομοθεσίας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Πάντως στην αγγελία που έχει αναρτηθεί, η εταιρεία που φαίνεται να μεσολαβεί με τη Σαουδική Αραβία, προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης και σύνδεσής της με άλλα γεγονότα της… επικαιρότητας, διευκρινίζει πως όλες οι υπηρεσίες που παρέχει είναι δωρεάν.
aggelia-saudi-682x1024 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.