ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ του πολέμου στο Ιράκ ο οποίος υπέστη τις συνέπειες του PTSD σε τέτοιο βαθμό ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Να Αυτοκτονήσει!!!Έκανε Το Τελευταίο Του Τσιγάρο Όταν Ξαφνικά Άκουσε Κάτι Μέσα Στους Θάμνους…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ...ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]
ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ του πολέμου στο Ιράκ ο οποίος υπέστη τις συνέπειες του PTSD σε τέτοιο βαθμό ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Να Αυτοκτονήσει!!!Έκανε Το Τελευταίο Του Τσιγάρο Όταν Ξαφνικά Άκουσε Κάτι Μέσα Στους Θάμνους…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ...ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!![ΒΙΝΤΕΟ]

Το μετα-τραυματικό στρες (PTSD) είναι δυστυχώς μια κοινή διαταραχή για πολλούς στρατιώτες που έχουν βρεθεί στο πεδίο της μάχης.

Είναι μια αόρατη πληγή που συνεχίζει να προκαλεί απίστευτη ταλαιπωρία, καιρό αφότου τα όπλα σιγήσουν.

«Πολλοί από εμάς ερχόμαστε στο σπίτι χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι έχουμε φέρει τον πόλεμο στο σπίτι μαζί μας», λέει ο Josh Marino, ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος υπέστη τις συνέπειες του PTSD σε τέτοιο βαθμό, που τον οδήγησε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.
«Δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω πια», είπε ο Marino. Έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, πήρε ένα μαχαίρι και βγήκε για ένα τελευταίο τσιγάρο στη βροχή. Αλλά τότε, από τα βαθύτερα βάθη της απελπισίας, ήρθε η ελπίδα. Νιαουρίζοντας μέσα στους θάμνους δίπλα του, ήρθε ένα αδέσποτο ασπρόμαυρο γατάκι που, σύμφωνα με τον Marino, «Απλά ήρθε κοντά μου και άρχισε να τρίβεται πάνω στο πόδι μου, ζητώντας τα χάδια μου. Κατέρρευσα και ξέσπασα σε κλάματα».

Μετά από αυτή τη συναρπαστική συνάντηση, όλα άλλαξαν. Ο Marino βρήκε έναν νέο σκοπό στη ζωή του μέσω της φιλίας του με το γατάκι αυτό, το οποίο ονόμασε Scout και που βέβαια του έσωσε τη ζωή. «Σταμάτησα να σκέφτομαι όλα τα προβλήματά μου, και άρχισα να αναλογίζομαι τα δικά του προβλήματα και τί θα μπορούσα να κάνω για να το βοηθήσω», δήλωσε ο Marino. Ο δεσμός που αναπτύχθηκε μεταξύ τους ήταν άμεσος, αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος της ιστορίας.

Ο Marino έχει φτιάξει ένα βίντεο σχετικά με την αξιοθαύμαστη ιστορία του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Το βίντεο έγινε για τον οργανισμό Mutual Rescue, ο οποίος έχει σκοπό να δείχνει πώς τα ζώα μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε δύσκολες καταστάσεις, καθώς επίσης ότι και οι άνθρωποι μπορούν να τα βοηθήσουν.

Είναι μια όμορφη ιστορία που είναι βέβαιο ότι θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας και που δείχνει πόσο ισχυρός μπορεί να είναι ο δεσμός μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Το λατρέψαμε και ελπίζουμε να το κάνετε κι εσείς!

Η μετατραυματική αγχώδης διαταραχή είναι δυστυχώς κοινό βάσανο για πολλούς βετεράνους.

«Πολλοί από εμάς ερχόμαστε πίσω, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι φέρνουμε τον πόλεμο σπίτι μαζί μας»

Από τα βάθη της απελπισίας ήρθε η ελπίδα. Μέσα από έναν θάμνο δίπλα του, ήρθε ένα αδέσποτο γατάκι.

«Απλά ήρθε κοντά μου και άρχισε να τρίβεται πάνω στο πόδι μου, ζητώντας τα χάδια μου. Κατέρρευσα και ξέσπασα σε κλάματα»

Ο Marino βρήκε έναν νέο σκοπό στη ζωή μέσω της φιλίας του με το γατάκι αυτό.

«Σταμάτησα να σκέφτομαι όλα τα προβλήματά μου και άρχισα να αναλογίζομαι τα δικά του»

Είναι μια όμορφη ιστορία που είναι βέβαιο ότι θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας…

Δείχνει πόσο ισχυρός μπορεί να είναι ο δεσμός μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

Ο δεσμός που αναπτύχθηκε μεταξύ τους ήταν άμεσος, αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος της ιστορίας.

Ο Marino έχει φτιάξει ένα βίντεο σχετικά με την αξιοθαύμαστη ιστορία του, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
Από το Blogger.