ΦΟΒΕΡΟ!!!Γράψτε την λέξη Illuminati ανάποδα στο ίντερνετ!!!Αυτό που θα συμβεί ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!ΦΟΒΕΡΟ!!!Γράψτε την λέξη Illuminati ανάποδα στο ίντερνετ!!!Αυτό που θα συμβεί ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!
 


Όλοι γνωρίζουμε τη μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ, NSA (Νational Security Agency). Μια υπηρεσία που ασχολείται επισήμως με την Εθνική ασφάλεια της χώρας και κύριος στόχος της είναι να προστατεύει τα συστήματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο να παρέχει σε τρίτες χώρες άκρως απόρρητες πληροφορίες ασφαλείας.
Το μότο της υπηρεσίας είναι εδώ και χρόνια:
Defending our nation. Securing the future! (Υπερασπιζόμαστε το Έθνος μας. Ασφαλίζουμε το μέλλον!). Κάτι σαν τους ILLUMINATI δηλαδή. Τους… «Πεφωτισμένους»!
Είπαμε ILLUMINATI ε;
Γράφοντας τη λέξη ανάποδα, σχηματίζεται η λέξη ITANIMULLI, όπως αναφέρει το pyli-apokalypseis.
Αν λοιπόν τώρα, πάτε σε έναν browser και γράψτε τη λέξη illuminati ανάποδα συνοδευόμενη από την επέκταση .com
Δηλαδή: WWW.ITANIMULLI.COM θα αισθανθείτε μια τεράστια έκπληξη, αφού στην οθόνη σας θα εμφανιστεί η επίσημη ιστοσελίδα της NSA κάτω από την επέκταση .gov (κυβερνητικό)
Είπε κανείς κάτι;
Περίεργος που είναι ο κόσμος μας ε;;;πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...
ΦΟΒΕΡΟ!!!Γράψτε την λέξη Illuminati ανάποδα στο ίντερνετ!!!Αυτό που θα συμβεί ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!! ΦΟΒΕΡΟ!!!Γράψτε την λέξη Illuminati ανάποδα στο ίντερνετ!!!Αυτό που θα συμβεί ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!!   Reviewed by Markella Toufexi on Οκτωβρίου 08, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.