ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!
 
 
«Τρίτωσε το κακό… πάλι μας κλέψανε κι αυτή τη φορά μπροστά στα μάτια μας… Η κυρία με τη μαντίλα έχει θερίσει πολλά μαγαζιά στον Κορυδαλλό! Προσέξτε και κάνε κοινοποίηση! Τουλάχιστον να προστατέψουμε τα επόμενα υποψήφια θύματα. Προσοχή οπλοφορεί!».
Την ανάρτηση αυτή έκαναν οι υπεύθυνοι ενός κομμωτηρίου στον Άνω Κορυδαλλό, στη σελίδα του Facebook «τα στραβά του Πειραιά».
Η φωτογραφία είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Ήδη όπως σημειώνεται, έχει ενημερωθεί η Αστυνομία.


Στις συζητήσεις που ακολούθησαν στη συγκεκριμένη ανάρτηση, πολλοί πολίτες περιγράφουν το πώς εξαπατήθηκαν. Μάλιστα, όπως γράφουν, τα βήματά της εντοπίζονται πέραν του Κορυδαλλού και στους εμπορικούς δρόμους της Νίκαιας. Τα «θύματά» της αναφέρουν ότι συνήθως πηγαίνει εκεί που υπάρχει πολύς κόσμος. Κοντά της υπάρχει πάντα ένα αμάξι, για να μπορεί να διαφεύγει.

εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ - http://piraeuspress.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

loading...
Loading...

Από το Blogger.