ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ....Τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ σε Τρεις Μήνες…ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ τελική ευθεία!!!

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ....Τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ σε Τρεις Μήνες…ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ
τελική ευθεία!!!

Όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια θα κλείσουν σε τρεις μήνες...
Μετά τη σχετική διαβούλευση ανάμεσα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και το ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες μπαίνει στην τελική ευθεία.
Το Υπουργείο καταθέτει αύριο τροπολογία για τα εθνικής εμβέλειας κανάλια, με βάση τον νόμο 4339/2015, το νόμο Παππά δηλαδή
Συγκεκριμένα:
1) Καταργείται η κατηγορία «ενημερωτικού προγράμματος θεματικού περιεχομένου», δεν θα δοθούν δηλαδή στο μέλλον ενημερωτικές θεματικές άδειες, αλλά άδειες μόνο ψυχαγωγικές, αθλητικές, παιδικού περιεχομένου κτλ
2) Στο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν Ανώνυμες Εταιρείες μόνο από την Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) και τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (Ε.Ο.Χ.).
3) Το ΕΣΡ θα μπορεί να προχωρήσει σε νέα προκήρυξη σε περίπτωση που απονεμηθούν λιγότερες από επτά άδειες. Ο ενδιαφερόμενος που θα προκύψει στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσει τις ίδιες διαδικασίες και να πληρώσει τα ίδια χρήματα (35 εκατομμύρια ευρώ).
4) Ρητά απαγορεύεται η προκήρυξη επιπλέον αδειών για κανάλια όσο διαρκεί αυτός ο διαγωνισμός.
5) Τα κανάλια που λειτουργούν ήδη και δεν θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, όπως κι εκείνα που θα συμμετάσχουν μεν αλλά δεν θα είναι ανάμεσα στους νικητές, θα πρέπει να κλείσουν τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης και την ανακήρυξη των οριστικών υπερθεματιστών.
6) Οσα κανάλια λειτουργούν ήδη και δεν θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό (προσβλέποντας προφανώς στις θεματικές άδειες, μετά) δεν θα μπορούν να αλλάξουν το χαρακτήρα τους ούτε την εμβέλειά τους (αν θα είναι πανελλαδικά δηλαδή ή περιφερειακά).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
!-- Composite Start -->
Loading...
Loading...
loading...
ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ....Τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ σε Τρεις Μήνες…ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ τελική ευθεία!!! ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ....Τα ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ σε Τρεις Μήνες…ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ τελική ευθεία!!! Reviewed by Markella Toufexi on Οκτωβρίου 31, 2017 Rating: 5
Από το Blogger.